2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015699 بازدید | 66529 پست
سلام مدیسا جون خوشحالم که حالت بهتر شده .چون خودم مشکل تنفسی دارم از اینکه کسی مثل من عذاب بکشه ناراحت میشم.راستی ایشالله رفتی گچتو برداشتی بیا بگو چند درصد راضی هستی .ایشالله که عالی شده باشه.
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی
بچه ها خیلی ناراحتم بعد از این همه مدت انتظار و مطب گردی و اعصاب خورد کنی حالا دکتر میگه عمل نکن .یعنی نه میتونم بیماریمو درمان کنم نه ظاهرشووای خدا نمی خوام ناشکری کنم ولی چرا .................. بچه ها تو رو خدا اگه کسی مشکل منو داشته بیاد بگه که دکترا به اون چی گفتن تونسته عمل زیبایی کنه یا نه ؟
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم بمن دکترم گفت گوش پاک کن و سرمی کنم و اروم بخیه ها بیرونی رو تمییز کنم با کی عمل کردی هیشکب اینجا با دکترت عمل نکرده؟نمی دونم دکترا دیگم همینو میگن با نه البته خیلی وقت نیست عمل کردی نگران نباش
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
دکتر کلانتر هرمزی ایمبل دادم..البته 2..3بار..اما هنوز جواب ندادن واسه وقت ویزیت
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
سارینا جان: تامپونها رو که دراوردی ، روزی 2 تا سه بار داخل بینیت رو با پماد چرب کن. البته اگر توی قسمت تامپونها احساس خشکی شدید می کنی می شه یکم چربش کنی. که کشیدن تامپونت راحت تر بشه. ولی اگر خشک نیست یکی دو روزرو صبر کن تا کثیف نشن با پماد.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Fatima1395: تو یه هفته مونده به عمل برای مصرف هر دارویی باید با دکترت مشورت کنی. برای آروم کردن سرفت بهتره از دمنوش های گیاهی استفاده کنی. دم کرده ی عناب، تخم به، چهل گیاه، آویشن، شیر و عسل و دارچین و ...
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سارینا خب اگه دکتر پماد داده بزن دیگه.اگه لازم بود دیرتر شروع کنی بت میگفت واسه من که دکترم بعد از کشیدن تامپونا پماد دادواسه بخیه ها یه سوال عمل با بی حسی چطوریه؟؟؟؟ینی توی اتاق عمل بهوش بودی؟؟
اخر تیر جراحی کردم