2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015619 بازدید | 66529 پست
fatima1395 جان از بعد از ظهر تا حالا آرومتر شدم .با خودم میگم شاید حکمت خدا بوده که پیش دکترای دیگه عمل نکردمو رفتم پیش سجادیان که اینو بهم بگه.توکل میکنم به خدا پیش یکی دو تا متخصص دیگه میرم اگه همین حرفو زدن بیخیالش میشم.مرسی بابت راهنماییت.
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطیما جان عزیز دلم شما چقدر نگرانی اصلا نمیخواد زنگ بزنی یکشنبه از ساعت 3تا7 مطبشه دکتر سجادیان شما برو همون روز ویزیت میشی و یه عالمه هم نمونه کار میبینی با همشونم حرف بزن اصلا خجالت نکش موضوع یه عمر زندگیه گلم امیدوارم یه بینی ناز که ازین دکترایی که گفتی و سجادیان از همشون بینظیرتره برات میسازه که یه عمر حال کنی
سلام به همگی دیروز ساعت 12تو کلینیک سهروردی عمل کردم، خیلی طول کشید تا بهوش اومدم تقریبا 7بود که مرخص شدم، اولش فقط یه چشمم یکم کبودی داشت ولی فرداش هم کبودیم بیشتر شد هم کلی ورم کردم، نمیدونم چرا انقدر عطسه میکنم!؟!؟ بخاطر همین یکم بینیم خون ریزی داره مجبورم روزی 2 3بار گازه زیر بینیمو عوض کنم. در کل الان بینیم 3برابر قبل عمله،در مورد فرم بینیم هیچ نظری نمیتونم بدم فعلا هیچی مشخص نیست، امیدوارم هرچه زودتر ورمم از بین بره مدل بینیمو ببینم.
دکترسجادیان/12مرداد 93
ممنون banafshe جان، ولی خداییش بدون دردم نیست، هم بینیم درد میکنه هم گلوم سوزش داره وبخاطر اینکه فعلا تنها راه تنفسم دهان،تمام لب و دهنم خشششک :( کاشکی زودتر همه اینا تموم بشه...
دکترسجادیان/12مرداد 93
سارای تنهای عزیز بخدا انقد گشتم گیج شدم ... :( دیگه تصمیمو گرفتم میخوام برم پیش سجادیان :) خدا بزرگه دیگه ... مرسی از دلداریت عزیز دلم :») مدیسا 93 خوبی خانم ؟ مبارک مماخ جدیدت باشه :) حتما عکسشو بزاریا ...؟ راضی بودی از عملت ؟ اذیت نشدی ؟
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
راستی بچه ها ... من روی بینیم داره جوش هاس ریز میزنه ! چیکارش کنم ؟ هنوز عمل نکرده ایجوری شدم ... من قبلا قرص راگوتان میخوردم اما الان 8 ماهی ازش میگذره ... نباید جوش بزنه بینیم ... چی بزنم بره !؟ طاقت ندارم هی دست کاربش میکنم !
سلام به همه مدیسا جون مبارک باشه امیدوارم بینیت همونی بشه که میخوای منم هفته دیگه دارم میرم وقت عمل معین کنم نظرتونو در مورد این عکس میگید لطفا صورتم گرده به نظرم این مدلی بهم میاد گرچه بینیه الانم شباهتی به قبل عمل این عکس نداره ولی دکتر گفت واست این مدلی درمیارم لطفا نظرتونو بگید خیلی مهمه واسم http://8pic.ir/images/ksngtj5gynjwtsdyh9es.jpg
servin جون شما هم پیش سجادیان میخوای عمل کنی ؟ کاراش مورد قبولت بود ؟ بینیت گوشتیه ؟ از نطر من خوبه فقط یه نمه ساف نیست ! نه ؟ شاید من ایجوری مینینم ! من از عکس 78 خوشم اومده
فاطیما جون من دوهفته پیش رفتم مشاوره با سجادیان اتفاقا منم عاشق عکس 78 شدم تو پستای صفحات قبلی گفتم بچه ها نظرشونو بین 90 و 78 بهم بگن سجادیان گفت بینیت کم کاره پوستشم نازکه فقط سر بینیم گوشتیه که اونم بهم گفت 80 درصد غضروفیه 20 درصد گوشتی
sarvin جان به نطر من سجادیان و میشه از خوب و خوب تر بهش خوب و داد ! هر دکتری بلاخره کار بدم داره .. من ک دیگه توکل بر خدا کردم ... هر چی میزنگم ج ک نمیده همیجوری 4 شنبه میرم مطبش ک هم ویزیت شم هم وقت عمل بده بهم ... من میخوام تا قبل دانشگام عمل کنم ... اخه جاایی ک من زندگی میکنم زودی هوا سر میشه !
گلم کاراش کم ریسکه یعنی اگه عالی نکنه بینی رو داغونم نمیکنه اگه یکشنبه میومدی میتونستیم همو ببینیم منم دارم رو پایان نامم کار میکنم فردا باید برم کتابخونه ملی وگرنه هماهنگ میکردم باهات