2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015536 بازدید | 66529 پست
نادیا: من دقیق نفهمیدم چیه ولی میتونه ورم باشه شایدم به خاطر بخیه ای که برات زدن هستش باشه حداقل کار اینه که بهش دست نزنی به هیچ وجه اگر خیلی نگرانی یه زنگ به دکترت بزن و ماجرا رو توضیح بده ولی احتمال زیاد میگه همون روز بخیه که اومدی نگاه میکنم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینا پ.خ ندارم از طرف شما
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
دوستان میشه لطفا لینک ترمیمی ها رو اینجا بزارید اگه دارید ممنون
این روزها لبریز از سکوتم . . .سکوتی که حتی خدا هم در آن غرق شده . . . .
ای کاش فردا که از خواب بیدار میشدم زندگی رنگ دیگری به خود می گرفت …
رنگ رویاهایم …
خانم گل همسرم 5 ام عمل کرد. کلینیک بسیار تمیز بود و کارمنداشم خیلی خوش رفتار بودن. همسرم 3 ساعتی اتاق عمل بودن. البته هنوز از سمت راست که انحراف و شکستگی زیاد داشت ، نمیتونه نفس بکشه. با دکتر که تماس گرفتیم گفتن مشکلی نیست بعد از اینکه قالب پلاستیکی رو بردارن کمی بهبود پیدا میکنه. در مورد پشتیبانی بعد عمل دکتر هم باید بگم فوق العاده هستن. هر ساعتی تماس بگیرید با نهایت مهربانی جواب میدن. فقط الان کمی نگران تنفس همسرم هستم که انشالله فردا بعد از برداشتن قالب درست شه
سلام بچه ها امیدوارم همتون به بینی ایده التون برسین....لطفا لطفا راهنمایی کنیند...کسی اطلاعاتی درباره دکتر حسینی مقدم تو کرج داره؟و اینکه سبکش چیه...اقای manip30خوشحال میشم راهنماییم کنید....منتظر نظرات دوستان هستم چون میخوام زودی دکتر تعیین کنم وقتم خیلی کمه...بازم سپاس
Henma جان: اسم این دکتر حسینی اقدم هستش عزیزم. نه مقدم. من یک نمونه ازش دیدم. کج و یا نامتقارن نبود، اما کلیپسی بود تا حدی خصوصا در قسمت سوراخای بینی. که تنگ و باریک شده بودن. نیم رخش هم خیلی فانتزی بود. ولی نیم رخ تمیزی بود. اما از تمام رخ چنگی به دل نمی زد.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810