2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من توضیحی ندیدم راع به اینکه چطور می تونم با کسانیکه با دککتر محبی عمل کردن ارتباط برقرار کنم ایمیلشون شماره شون یا چطور می تونم وقتی تو این تاپیک سوال می پرسم اگر کسی حوابم داده پیداش کنم من یک ماه به محبی عمل کردم خیلی ناراضی هستم می گن اگر از حالت کلی بینیت راضی هستی بقیه ش ورمه و خوب می شه اما من رضایتم صفر درصده بینیم کوتاه کرده و وسط بینیم شکم داره بالای بینی با سر بینی تناسب نداره و پره هام تا به تاست فردا 30/04/93دارم می رم مطبش تو حسرت بینی قبل از عملم هستم هر بار که می رم میام از حموم برای عوض کردن چسبم گریه می کنم از اینکه بدون چسب تو جمعی برم فرار می کنم و دعوتای ماه رمضون نرفتم خواهش می کنم از کساییکه با محبی عمل کردن باهام ارتباط برقرار کنن من
rezy عزیزم دکتر کلانتر دیر نوبت میده ولی 2 سال طول نمیکشه من از 2 ماه پیش واسه شهریور وقت گرفتم یکی از بچه ها باهاش 6 ماه پیش عمل کرده میگه بعد از ویزیت بعد یکی دوماه بهت نوبت عمل میده به نظر من در حال حاضر واسه یه بینی طبیعی و از نظر سلامت درون فقط دکتر کلانتر هستن که کارشون عالیه
دکتر کلانتر هرمزی 24 مهر
نادیا جون اروم باش هزاران نفر اینکارو کردن و هیچ مشکلیم نداشتن تازه همه میگن درد هیچی نداره ینی خودت حالت خوبه فقط اطرافیانت خسته میشن چون همش باید بهت رسیدگی کنن همین. راستی تو این یه هفته فقط حسابی خودتو تقویت کن
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
سلام بچه ها انقدر جواب منو ندادین آخر خودم تصمیمو گرفتم دیروز عمل داشتم امروزم مرخص شدم به من توجه کنییییییییییییییین plz
چه کسى میداند ؟ شاید آن شادترین لحظه ى ما در راه است 😀💐❤️
2810