2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
عزیزم تاریخ عملم 21 بهمن هستش D:
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگفت ایراد داره که

هی گفت این جاش رو اینجوری میکنم اونجاش رو اونجوری میکنم منم هوایی شدم
گفت به اسم رتوش یه بار دیگه میریزم پایین دماغت رو دوباره جمع میکنم :))))
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
تو روتوش ایراد های سطحی رفع میشه

البته اون چیزی که سجادیان شرح داد واسم عمل کامل بود نه روتوش

من دلم روتوش میخواااااااد
ای خدا بابام رو چی کار کنم؟
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
بچه ها من میخوام دماغ هانیل رو ببینم
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
ولی مائده جون من امروز دیدمت بینیت به نظر من نیازی به روتوش نداشتا !!! دوباره می خوای اون همه پول و سختی و تحمل کنی که چی بشه اخه؟ بیهوشیم که اصلا خوب نیست
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
نیلپر جون هیج بینی بی ایراد که در نمیاد اونی که خدا افریده مشکل داره وای به حال اونی که بنده خدا درست کنه !!
اره مائده جون با اون اقاهه امدی وقتای عملو پرسیدی منو مامانم پیش اون خانومه بودیم که وقت عمل میذاره
2810