2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015666 بازدید | 66529 پست
ببخشید دارم با یه سیستم اماتور کار میکنم حتی هیچی کات هم نشد اگه میشه راهنمایی کنید من بیشتر با رخم که پهن هست مشکل دارم نوکش میخوام جمع بشه نوکش ظریف و پره هام جمع بشه و از نیم رخ کمی کوتاهتر. با سجادیان کامیابی یحیوی زینلی مشاوره شدم.سجادیان گفت از بینیت خوشم اومد ولی اینکه فکر کنی یه بینی ظریف بشه نمیشه بعضیام گفتن زیاد سجادیان ظریفکار نیست.یحیوی گفت خوب میشی ولی شنیدم پر ریسک هستش و دراز میکنه بینی رو. کامیابی خیلی خوب مشاوره داد همونی که میخواستم فقط از اون شنیدم ولی یکی دو تا کار بالای 1 سالش خیلی بد بود.زینلی که گفت خوب میشه اما اصلا توضیح نداد.گیجم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازیلا عکس منو دیدی دختررررررررررررررررررر؟؟؟؟این که من فک کردم عملیدی !!!!!!!!!!!!چراآخه عمل نکن همه جا پز بده بینی فابریک خودت داری اینقد زیباس.تازه این مدل بینی بهت میاد معلومه جای بخیه و ورم و درد و اثرات بیهوشی و غیرقرینگی دوس داری؟؟؟؟؟!!!!!!!!!خودت میدونی عزیز
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
آره کتانه یه جوریام راس میگی صورتت پهن و استخونیه....من فقط میگم افسرده نباش و استرس بیخودی چرا؟؟؟؟؟؟؟!!!!صبرکن
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
نازیلا خب اینکه بینیت به صورتت میاد هم تمام رخ هم نیم رخ شکی نیس...ولی ممکنه ازنیم رخ چون سرشو کوچیکتر کنن بهتر شی ولی هزارجارو خراب میکنن و چهره ت مصنوعی میشه ...نمیدونم این نظره منه.واسا بچه ها هم ببینن باز اونا وارد ترن من تازه واردم...قوست خیلی قشنگه دلم خواستتتتتت
نازیلا من همین چندروز از بچه های همین جا از یحیوی بد شنیدم اونو حذفش کن اونارو نمیدونم بقیه رووو
http://persianupload.com/kleeja/do.php?imgf=140510448302671.jpg بینیمو ببین ازجلو بد نیس فقط استخون از کناراش هی زده بیرون همش استخوننننننن.تازه مشکل تنفسی هم دارم بایه ذره حساسیت یا سماخوردگی به خفگی میرسم
نازیلا تو این چندسال ازلیستی که گفتم دکتری رو نمیشناسی؟؟؟؟
کتانه جان با عرض احترام به نظر بقیه دوستان به جرات میتونم بهت بگم فرم بینیت از قبل از عملت بهتر شده،الان هم فوق العاده ورم داری،تیغیه ی بینیت خیلی خوب شده١قوس ملایم داری،نوک بینی و حتی پره هاتو جمع کرده قبل از عملت بینیه ساده ای نداشتی برای عمل اونطور که توی عکس معلومه نوک بینیت١کم افتادگی داشته و پره هات پهن بوده خیلی خوب جمع کرده برات،نیمرخت خود بینیت خیلی خوبه اما با توجه به اینکه فک شما عقبه اون خوب بودنشو نشون نمیده کمی صبر کن هنوز معلومه کلی ورم داری صبور باش دختر مطمئن باش اونموقع متوجه میشی که عجول بودی و بااااااااور کن اصلا جز خرابکاری های دکتر نیستی با اجازت عکستو به مادرم و خالمو دختر خالم نشون دادم هر٣تاشون نظرشون خوب بود،جدا جدا هم نشون دادم که نظراتشون روی هم تاثیر گذار نباشه تو فکرش نرو بذار زمان حلش میکنه برات موفق باشی گلم
من گیر اون قوس بالاشم فقط خیلی کممممممم ملایم .ونوک گرد میخام بدون زیادی دست زدن به پره های بینی..فقط نمیخوام خط کشی شه کتانه جان...اینا که خط کشی نمیکنن آخه سایت هم ندارن آدم 2 نمونه کار ببینه
سوسی سجادیان که رفتم بدک نبود موسوی هم دوستم دو باری که اومده بود اخریا رفت خوشش اومده بود به خصوص استخوانی شبیه شما.پوست شما نازک این یعنی خیلییییییییییی شانس در عمل.بی شک خوب میشی
هایپر من خیلی توی مطب نادریان خسته شدم خیلی طول میده اه ی عالمه نشستم تا نوبتم شد ب من ک 6 قیمت داد با انحراف بینیه شماهم ک کم کار بود خیلی
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
آره چشمش نکنم نازکه و قدرت ترمیمش هم بالاس یعنی همه ی پوستم اسکارام زود محو میشه مرسیییییییییی نازیلا جان