2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست
شماره 43 کارای برزنجی دقیقا قوس نزدیک چشمام به اونی که من میگم شبیهه ولی بقیه یه جورین ولی مال تو بهار سارا کلا سبکش فرق داره بابقیه کاراش
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه از برزنجی بیشتر برامون بگی بهار سارا جان؟؟؟؟؟ ازهمون روزای ویزیت و معاینه؟؟؟
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
بچه ها من کلا بینیم مشکلی نداره فقط نیم رخم خیلی رو مغزمه فقط پیش سجادیان و فرهنگ و حسین نژاد و مرادی رفتم .سجادیان بهم گفت بینیت خوب میشه ولی میترسم چون من از سجادیان فقط کار گوشتی دیدم اگه از کار استخونیش مطمئن بودم حتما میرفتم پیشش.
شاپرک جان من مطب سجادیانم رفتم، بنظرم کار استخونی رو همه میتونن در بیارن، وقتی میگن یکی کار گوشتیش خوبه معنیش این نیسکه استخونیش بد باشه
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
وای بچه ها من قبلا خیلی خوشبخت بودم ولی از وقتی که این دماغ افتاد تو سرم حس میکنم بدبخت ترینم نه میتونم یه دکتر پیدا کنم نه بیخیالش شم.کل زندگیم شده این دماغ نمیدونم قبلا چه طوری زندگی می کردم
شاپرک اگه از مدلایی که تو مطب دیدی از فرمشو همه چیش باهاش عمل کن چون اوناییکه سبکشو دوست دارن ندیدم ناراضی باشن، از بچه های همینجاام که باهاش عمل کردن میتونی کمک بگیری
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
شاپرک عکس بذار آخه منم گیر نیمرخم که قوز داره س ازجلو زیاد بدنیس