2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
مهی جان شما بخاطر پیشونی صافت بهتره که دکتر طبیعی کار انتخاب کنی...قوس اصلا به فرم صورتت نمیاد...نمونه ی نیم رخ شما رو برزنجی خیلی خوب در اورده بود...پره هات نیاز به جمع شدن داره..بخیه تمیز خیلی مهمه... ارتفاع بینیت باید کم باشه چون چونت برجسته نیست و اگه ارتفاع بینیت زیاد باشه اون عقب رفتگی رو بیشتر نشون میده...نادریان واست مناسب نیست اگر تو گزینه هاته اگه گزینه هاتو بگی شاید بهتر بشه رو کارشون صحبت کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از یحیوی پدر هیچ نمونه ای ندیدم عزیزم...نمیتونم قضاوت کنم.... کتی جون حق گذارو تقریبا حذف کردم چون ارتفاع بینیهاش خیلی کم بود و یکم ترسیدم.ولی هم فانتزی ازش دیدم هم طبیعی که خیلیی تمیز در اورده بود...ولی تو فانتزیهاش تیغه های بینیش خیلی خیلی کم ارتفاع بود.انگار چسبیده بود به صورت.طبیعی هاش خیلی بهتر بود ولی بازم مشکل ارتفاع رو داشت. زینلی خیلی بهتر بود. اینجا نمیشه زیاد تعریف کرد از کار دکتری ولی من هیچ دکتری.کارش به اندازه ی زینلی به دلم ننشست... تیغه های بسیااار خوشگل بخیه های تمیز،خط پره به اندازه،ارتفاع نرمال،کلا بینیهاش خیلی شیکه خیلی زیاد.و اینکه دکتر رو راستیه و اگه از حتی یک درصد احتمال بده کسی که عمل میکنه ممکنه بعدا جزو کارای خرابش باشه و به اعتبارش لطمه بزنه سریع رد میکنه.چه ترمیمی چه عمل اول. طبیعی کار میکنه،فوس نمیده.نوک بینیهاش نه گرده نه خیلی تیز..فقط ایرادش طول بینیهاشه که کم نمیکنه زیاد اونم چون من صورتم گرد نیست واسم مناسبه..اگه افتادگی داشته باشه میگیره هااا و طول بینی خیلی کم نمیشه دیگه اینکه خط تیغه اش موازیه اینو خیلیها ممکنه نپسندن ولی من دوست دارم و آخریش اینکه قبل عمل ازت نظر میخواد ولی در آخر کار خودشو میکنه شما فکر میکنم ترمیمی باشی ..من تو این مدت که مطبش رفتم چند تا ترمیمی دیدم ولی فقط یه دونه بی چسب دیدم که خوشگل بود اونم من فکر میکردم عمل اول باشه ولی گفت عمل دومشه و عمل اولش با نیازی بوده دوتا ترمیمی هم دیدم که ردشون کرد..کلا ریسک نمیکنه... 
مرسی قمر جون پس حتما میرم مطبش ، خیلی توضیحاتت کامل بود فقط یه سوالی مطبش گیر نیست واسه نمونه دیدن اصولا از چه ساعتی برم می شه نمونه هارو دید؟ کلا شلوغ هست؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
کتی جون نه اصلا گیر نیست...از ساعت ۴ روزای زوج مطبه و میتونی راحت بری نمونه ببینی و باهاشون صحبت کنی منشیشم به آقاهس که خیلی باحاله خودشم میاد تو بحثا شرکت میکنه اگه ازش نظر بخوای...خود دکتر ساعت 6:30 به بعد میاد و ویزیتشم خیلییی طولانی نیست یعنی نمیشینه واست توضبح بده که چیکارا واست میکنه معاینه میکنه با دستگاه ایراداتو میگه و بعدشم میگه خوب میشی یا نه و خیلی مختصر میگه مثلا نوکت باید جمع شه یا ارتفات زیاده همین...اگرم راه دستش نباشه میگه خیلی تغییر نمیکنی...این ینی خوشم نمیاد عملت کنم خخخخخ... قیمتم خانومش میده ولی قبلش CT حتما میخواد ینی جلسه اول بری قیمت نمیده بهت تا عکساتو نبینه همیشه هم مطبش نمونه هست واسه دیدن ساعت ۶ به بعد خیلی شلوغ میشه
پانیزا جان چون دست به تخلیه قضروفش حرف نداره...البته ببخشید میدونم دکتر منتخب شماس ولی واقعیتارو باید گفت...همینجا هم تو بچه ها کم ناراضی نداریم از یحیوی تو لیست عمل کرده های تاپیک میتونی به بچه های یحیوی ایمیل بزنی ببینی چند نفر ناراضین کار کجو منم شنیدم از زینلی...البته فقط همینجا ولی هیچوقت ندیدم مهربان جان اگه کارشو بپسندی بله میتونه تو گزینه هات باشه...خیلیها میتونن تو گزینه هات باشن...تو سایتش بری یکم مدل کارش دستت میاد
2810