2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیوشای عزیز من اصلا وقت مطب گردی ندارم.تازه اقدام کردم.اونم از همین جا:) پیشنهاداتی که دوستان لطف کردن بم گفتن یحیوی(که یکی از بچه ها گفت اصلا،خودمم عکسا سایتشو دیدم همش قوس داشت)،نادریان،یزدانفر و موسوی هس...
مهربان جان نیم رخ خودت خیلی مشکل نداره نه افتادگی نه قوز زیاد...یکم ارتفاعت گرفته بشه ایده آل میشه.... کلا بینیت ایراد فاحش نداره و کم کار محسوب میشه..اون عکسی که گداشتی چون چونه ش قلقلی و برجسته س اگه یکم ارتفاع بینیش بیشتر میشد خوشگلتر بود مریم بانو رو چایچیان تحقیق کردی؟ پانیذا جون بله یه نمونه دو تیکه و نامتقارن دیدم که یه طرفش فرورفتگی داشت تو بچه های اینجا هم خیلی ناراضی دیدم...همه گول اعتماد بنفس کاذب یحیوی رو میخورن بنظرم...رو نمونه های دوسال به بالاش تحقیق کن فروز رو اینجا همه میشناسن اگر اعتمادی به حرفای من نداری یه ایمیل بزن بهش در مورد یحیوی سوال کن بعدشم تو همون نمونه های سایتشم که تازه گلچین کرده نگاه کنی انگار شابلون گذاشته همرو سری دوزی کرده
راستش من یکم معیارهام متفاوت هست. مثلا تنفسم بیش از حد برام مهمه و کبودی و دوره نقاهت بعد از عمل باید کوتاه باشه. که این توقع هارو چایچیان برورده میکنه. بیماراش دو روز بعد عمل رانندگی میکنن میان مطب.
خوب مهربان جون این تفکرت اشتباهه که میگی وقت مطب گردی نداری اگر دنبال چیزی که میخوایی باشی باید براش وقت بگذاری . یک دماغ! که بیشتر نداری پس تا جایی که میتونی وقت و انرژی براش بزار که خدای نکرده بعدا پشیمون نشی . ما اینجا همه مثل خودتیم . و جو این جاهای مجازی اصلا قابل اطمینان نیست من بهت فرهنگ . یزدانفر . برزنجی . نادریان و منافی رو پیشنهاد میدم که از بین اینا خودت با توحه به حرفای دکترت و اونچه که تو مطب میبینی تازه اونم با دقت و هوشیاری یکی رو انتخاب کن . موفق باشی دوستم
2810