2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
شامانا نه انحراف نداشت بیچاره. من ندیدم موسوی چقد میگیره فقط نوشته هارو در مورد اینکه اصلا کوچیک نمیکنه خوندم....من نمیخوام دست نزنه.دوست دارم یکم تغییر کنه..نه اونقد عروسکس باشه.نه اونقد که فقط قوزشو برداره وهمین سایزی بمونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واللا نفس جان من از این اسماى جدید دکترا یکم مى ترسم تا خودم ته و توشو درنیارم، من مطب موسوى رفتم اونجورى نبود که دست نزنه ، فقط کار گوشتیش خوب نبود.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
نفس جان من مطب نیکبخت رفتم.نمونه یه دونه دیدم ولی تعریف زیاد شنیدم.دکتر متعهدی به نظرم اومد.چون نمونه زیاد ندیدم پیشنهاد میدم یه سر بری ضررش بیست تومن ویزیته
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
یا حتی ویزیت نشو بشین بیرون نمونه اومد چک کن. درمانگاه یادگار خ شهیدان هم آدرسشه دکتر یکشنبه و سه شنبه ها از ساعت 5 تا 8 هستش رفتی بیا برای منم بگو چی دیدی
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
شامانا اخه یکی رفته بود نوشته بود که اصلا به بیس بینی زیاد دست نمیزنه.بخاطر مشکل تنفسی.البته به نظرم خیلی خوبه ها....اما خوب من زیادی طبیعی نمیخوام.راستی موسوی چند میگیره؟اینکه یه بار در ماه میاد تهران.خیلی بد نیست؟؟؟برا من که عجله دارم خیلی ناجوره
نفس جان : موسوى تهران ٣،٥ مى گیره. اونقدرام اونجورى نیست که دست نزنه تا جایى که من دیدم. امل کار مى کنه. مى تونى برى امل ویزیت شى. اینجا عمل کنى
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام به همه،امروز روز چهارم خواهرمه ،سه شنبه با سجادیان عملیدیم،،،بنظر من ضعف بزرگ سجادیان اینه که فقط دو یا سه روز تهرانه و بقیه روزا کرجه !!!بنابراین مثلا الان خواهر من که گچش نامتقارنه و از یه طرف داره به چشمش فشار می یاد هیچ نوع دسترسی به دکتر نداریم تا یک شنبه!!!بعدشم تو سایتش که سوال میذاری فقط سوالایی رو جواب میده که مربوط به مریضای بقیه اس نه مریضای خودش!!!
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
سلام ،مامان طاها جون ،اره ،ولی گچ نامتقارنه و ورم کرده!!!فک کنم اینقد بچه های نینی سایت از سجادیان تعریف کردن که کلا فقط میبره و میدوزه و دقتش کم شده !!!
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
2810