2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
نیوشا جان میشه راجع به منافی و یزدانفر برامون بگی چه جوری بودن هزینه و هرچی که کمک میکنه ممنون میشم عزیزم
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیوشا جان آدرس درست عکس هایی که گذاشتی اینه عزیزم http://8pic.ir/images/5a15z10d70bwq0bgtzpq.jpg http://8pic.ir/images/0emkof3y6i7qghhoh9ds.jpg http://8pic.ir/images/n1914zk6tl5maysyrjp4.jpg
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
نیوشا جان: توى همین سایت آپلود که رفتى، Choose a file رو بزن، فایلت رو انتخاب کن، آپلود رو بزن، یه جدول بهت مى ده از لینکها، لینک ردیف اول رو کپى کن، براى بچه ها، اینجا، paste کن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها امروز مطب موسوی بودم، بنظرم بد نبود زیاد معلوم نمیشه بینیو عمل کردی لاکن بعضیا ایراد داشتن چون سعی میکنه کمترین دستکاری رو انجام بده و به خوشگل شدن بینی زیاد توجه نداره براش کافیه که یه بینی بی ایراد با تنفس روبه راه تحویل بده و معیارای تناسب صورت حفظ بشه.....نه تناسب بینی...من خودم تقریباً اوکی شدم باهاش چون بااینکه طبیعی عمل میکنه اما بخاطر بیس بینیم نیمه فانتزی درمیاد
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
اره ویرایش کردم مرسی راجع به مناف میگن گویا خوب جمع نمیکنه و کلوملا رو پایین میگیره ولی خوب به نظر من اینا به بیس بینی بستگی داره خود دکتر بهم گفت جمع میکنه و اینا برام . ولی خوب این گزینه کم ریسک ترینه منه دیگه اگر پیدا نکردمم هیج گزینه ایی رو با همین مناف عمل میکنم . پارسال به من بدون کلینیک 6 قیمت داد یزدانفرم فوق العاده بااخلاق و مهربون و بهم میگفت عمو من برات این کارو میکنم اون کارو میکنم ولی خوب گفت به پره هات دست نمیزنم قیمتشم 6 به بالا گفت
من بینیم استخونیه و خیلی خفیف انحراف دارم.بینی طبیعی و ترتمیز میخوام جوری که به صورتم بیاد و معلوم نشه عملیه نهایت 5-6 هم هزینه میتونم بکنم. منافی کرمانشاه یا تهران؟ چون شنیدم اهل کرمانشاه!
اهان راستی فرهنگم رفتم با اینکه بچه ها میگفتن گوشتی قبول نمیکنه ولی منو قبول کرد خودش گفت غضروفی هستی . البته خیلی صادقانه گفت سوراخات تا به تا میشه بعد عمل که من از یزدانفر پرسیدم گفت من هیچ تا به تایی نمیبینم . و هیچ دکتری اشاره به تا به تایی بعد عمل نکرد حالا من نمیدونم چرا این حرفو زد اما یه نمونه 8 ماهه تو مطب دیدم که بینیش مثل خودم بود و خوب شده بود
عزیزان: من در مطب نادریان یکى از دانشجوهاى نادر رو دیدم که با منافى عمل کرده بود و پروتز بینى(غضروف مصنوعى) داشت. و خیلى تعجب اور بود این قضیه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
خوب الان فهمیدم چرا یحیوی چسب نمیزنه جون تو عمل بسته پوست روی بینی بلند نمیشه در نتیجه ورمش خیلی کم تره . ولی چسب باعث میشه فشار وارد بشه رو پوست بینی و زودتر اون فضای پر اب و مایه بین پوست و استخون و غضروف از بین بره !
نیوشا جان: بینیش خیلى فرم یکدست و یه تیکه ای داشت به طرز عجیبى. تا اینکه خودش گفت من پروتز دارم تو نوک بینى. حتى گفت دست بزن. (من دارم مى رم بیرون، شب به تاپیک سر مى زنم. کارى داشتین بیاین)
2810