2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015640 بازدید | 66529 پست
یکت جان شرح مطب گردی من تو این صفحه ها هستش نادریان 1052 غلامرضا احمدی 1031 فرهنگ 968
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من نمیدونم بینی نوک تیز ونوک گرد به چه نوع بینی هایی میگن یا اصلا کدومشون خوبه؟میشه راهنماییم کنید
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
آقای سروش من متاسفانه نمیتونم جواب شما رو با ایمیل بدم،وقتی از نینیسایت ایمیل میزنید گزینه reply نداره..... من خدا رو شکر از کار دکتر برزنجى خیلی راضیم،خودم وسواسیم و مدتها دنبال دکتر بودم،برای بینیه من و خواسته هایی که داشتم این انتخاب درستی بود،بینی من کوچک شده ولی نه انقدر که معلوم باشه عملیه،واگر کسی ندونه که عمل کردم فکر میکنه بینیه خودمه،ورم و کبودی و جای بخیه ندارم و .....لطفا به حرف من اکتفا نکنید و حتما خودتون برید نمونه ببینید.
سلام دوستان من امروز تومترو یه دختری دیدم دوماه بود عملیده بود نیمه فانتزی ورمم نداشت باریک باقوس ملایم گفت پیش دکترجهاندیده عمل کردم کسی اطلاعی ازین دکتر داره
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
راستش من خیلی خوشم اومد ماهی، درسته تو حرفاش اغراق زیاد بود و بازاریابی میکرد اما نمونه هاش انصافاً خوب بودن ،یه قوس خوشگل داشتن زیادیم سربالا نبودن ، روی بینیشون تیکه تیکه و ناجور نبود بینیاشون اصلاً پهن و گنده نبود ظریف بود جای بخیه هم ندیدم ولی اون تازه ها چشاشون خون افتاده بود حسابی
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
خانوما کسی نمیدونست راجع به جهاندیده قیمتش عالی بوده گفت 2/5 دادم نه جای بخیه معلوم بود تنفسشم خوب بود سوراخاش قویسش همه چیز عالی بود اصلا هم خوکی نبود
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
نه سارینا جون یه جوری نوک بینیهاش زیادی بیرون بود من الان به کوهستانی و کامروا وادی پارسای اصفهان فکرمیکنم البته مطب نیکبخت هم به توصیه یکی از دوستام میرم
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
الی جان من دیشب که شماره از نیکبخت خواستی اسمشم نشنیده بودم. اما صبح خواهرم گفت از همکارش شماره یه دکتری و گرفته که خیلی تعریف میکنه ازش.گفتم اسمش چیه گفت نیکبخت.نمیدونم این همونیه که شما هم میگی یا یکی دیگه است. اسم کوچیکش میدونی چیه؟نمونه ای ازش دیدی؟
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)