2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015616 بازدید | 66529 پست
ساراى تنها من تا حالا کار قشنک از محبوبی راد ندیدم. بنظر من جزء دکتراى خرابکاره. معمولا هم فول فانتزى عمل میکنه. طفلی هنوز تجربه نداره. تو فیسبوک عکس مدلاشو ببینى, متوجه میشی جی میکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حسنا جون یکی از دوستای خواهرم میگه کاراش بینظیره ولی هزینش فوق العاده بالاست من که دلم بد جوری میخواد که برم و ببینم ولی ویزیت نه فقط ببینم در چه حده بچه من شدیدا دستمو بسته وگرنه هر روز مطب گردی میکردم
سارا جون دکتر احمد دانشی رو میگی؟ نمیشه همین جوری مطبش رفت نمونه دید؟ خودتم ازش چیزی دیدی ؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
سارای تنها جان.ایشون فوق تخصص گوش هستن وبیشتر عمل گوش میکنن.عملای بینیشون تکو توکه و این طوری نیست که میفرمایید.کار گوششونو من خیلی شنیدم
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
سلام دوستان من خواننده خاموش بودم و همه 1075 صفحه رو خوندم. میخواستم بدونم نظرتون در مورد دکتر شاهین صحرایی چیه ؟ چون من ی عکس از کارشون توو سایت نوعروس دیدم ؛ خوب بود
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
ایا شما دکتر پارسا بوستانی میشناسین ؟؟؟؟ من ازشون نمونه کار دیدم ؛ طبیعی کار هستن. من ب دنبال ی دکتر خوب هستم ک کارشون نیمه فانتزی باشه.
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
نیلوفر جان بالاخره شماره اش کشف شد :) راجع به کوهستانی که پرسیده بودی شامانا چند صفحه پیش توضیح داده.منم دوشنبه میرم برای مشاوره.چیزی دیدم میام میگم. راستی چقدر میخوای هزینه کنی،چون نادریان از گزینه هاته میپرسم. نادریان به من که بینی پرکاری ندارم 12 قیمت داد. گفتم آمادگی شو داشته باشی خخخخخخخخ
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
مرررررررسی مهسا جونم ک آمادم کردی اره بالاخره کشف شدخخخخخ میری مطبش؟؟؟؟؟ اگه کوهستانی و فدایی رو رفتی کامل بیا بنویس مرسی عزیزم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند