در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام دوستان اگه میشه به منم یه دکتر خوب معرفی کنید وراهنماییم کنید که عایا با داشتن یه بچه هجده ماهه عایا صلاحه الان بینیمو عمل کنم...؟؟دخترم اذیت نمیکنه به نظرتون....در ضمن میخواستمبدونم تو چه مدتی خوب میشم یعنی چسبامم میکنم...چون ۵شهریور عروسی داداشم در مورد هزینه هم راهنماییم کنین...من نهایت سه تومن دارم با هزینه بیمارستان ودکترعایا کافیه؟؟ واینکه چه دکتری رو پیشنهاد میدید بینیم استخونیه وفقط یه قوز بالاش داره..میخوام خیلی طبیعی عمل بشه خیلی ممنون
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
جراحی بینی در دوران بارداری ملاحظات دراز مدت وضو، نماز و غسل پس از عمل دکتر علیرضا ابیانه دکتر یعقوب افشار مرگبارترین عمل زیبایی دکتر مجید کاظمی نکاتی در مورد مشاوره داروهای متداول - کرم سیکالفیت (Cicalfate) نکاتی درباره رینو پلاستی و کیفیت تنفس بعد از عمل اصلاح انحراف تیغه بینی جراحی، دندانپزشکی و بارداری بعد از عمل جراحی بینی http://www.rhinoplasty-info.rozblog.com
کاکایو جان من سال 77 با علی کیانی عملیدم بینیم نیمرخ صاف نوک بینی یه کم گوشتی بود این آقای به ظاهر دکتر یه بلایی سر من آورد که تا عمر دارم ازش نمیگذرم بینیمو گنده تر کردو یه ظاهر فوق بعد بهش داد و دوتیکه شد مثل سرعت گیر ماشین بماند که موضعی عمل کرد و وحشتناک درد کشیدمو نعره زدم و یکسال افسردگی گرفتم و اشک ریختم ازش شکایت کردم و نظام پزشکی محکومش کرد که این آقا با کتاب خوندن دکتر شده و عمل میکنه اون وقتا سنم پایین بود و بدون تحقیق سال 78 با ایزدی ترمیم کردم اونم برام کاری نکرد مثلا ترمیمی هم خونده از گوشم پیوند زد که اون دو تیکه ای رو درست کنه ولی نشد الان عکسای قبل عملمو دکترا دیدنو گفتن چرا عمل کردی بینیت عالی بوده ولی بچگی کردم گفتم یه کم نوکش جم بشه اما....من پیش دکترایی چون کامیابی عارف جوادی پروانه یوشی حجت محسن اسلامی
نفس عزیز, سه میلیون تومن خیلی کمه براى بیدا کردن دکتر کم ریسک و خوب. اینجا دکترهاى خوب از 4 تومن شروع میشه به بالا. حدود 500 تومن هزینه آزمایش و عکس قبل عمل و حدود 800 تومن هم هزینه کلینیکه. عزیزم اکه هزینه شو نداری, بهتره فعلا دست نکه داری و بولاتو جمع کنى. این خیلی بهتره تا بخاطر دستمزد کم یک دکتر بد رو انتخاب کنى, و بعدش خودتو یه عمر سرزنش کنى
یکتا فرهنک و غلامرضا احمدى هردوشون خوبن. اول بکو مماخت استخونیه یا کوشتى? جه مدلی میخواى? جقدر میخواى هزینه کنى? بعد هم باید بری مطب کردى? زیاد به حرف بجه هاى اینجا توجه نکنید, بعضیا بازاریاب دکترا هستن. جشم و کوشتون رو باز کنید که خداى نکرده بعدا بشیمون نشید.
نفس جان: دکتر در حد 3 تومن، ما موسوی رو پیدا کردیم. دکتر قوجقی هم نمی دونیم چند می گیره اما احتمالا کم بگیره. بازم خودت برو باهاشون مشاوره شو. بچه دار بودن هم که بهتره بعد از بیهوشی شیر دهی نباشه. اما اینجا کسایی بودن که با بچه ی کوچکتر هم عمل کردن و مشکلی نبوده. از نظر ضربه و اینها هم بستگی به جنب و جوش بچه و میزان وابستگیتون داره. چون بهتره 2،3 ماهه اول چیز سنگین بلند نکنی که بچه هم کم سنگین نیست. دیگه اینکه مواظب باشی به صورتت با دست و سرش ضربه نزنه که بینیت مشکل دار بشه خدای نکرده. اگر می تونی این موارد رو رعایت کنی با بچه هم می شه عمل کرد. مساله ای نیست. چسب رو هم از یک تا 3 هفته داریم تا 6 ماه. بستگی به دکتر و روشش متغیره. زیاد به چسب فکر نکن می تونی یه روز چسب نزنی وبا تغزیه ورماتو کنترل کنی و بری عروسی. بعد از فرداش باز چسب رو شروع کنی.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بجه رو مامانت میتونه نکه داره. یک هفته که بینیت آتل داره, و استراحت مطلق داری, بعدشم باید مواظب باشی ضربه بهش نخوره. اکه بینیت استخونیه, زودتر ورمات میره تا بینی کوشتى. من جاى شما بودم فقط بخاطر عروسی, عمل نمیکردم. آخه تو فیلم مماخها همه کوحیک میفته