2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الی جان برادر من با ادیب پارسا عمل کرده ٣ سال پیش واقعا بینیش افتضاح کج بود ولی الان عالیه البته من خودم با سجادیان عمل کردم چون هم بینیم با برادم فرق داشت بینیم گوشتی با پوست خیلی ضخیم بود و بیتی برادرم استخونی با پوست نازک بودو اینکه ادیب واسه برادم غضروف مصنوعی گذاشت سه سال پیش البته شاید لازم داشته چون بینی برادرم خیلی خیلی کج بود بهش گفته بود بینیتو از دوباره برات چیدم ساختارشو ،،الان هم خودش و بقیه خیلی راضین
خدا جونم منو به آرزوم برسون
راستی دکتر کامروا رو هم میشناسم ، ایشون به شدت کار درمانیشون عالیه ، دیدم که میگما ولی واقعا در مورد زیبایی چیزی نمیدونم فقط چون ایشون دوست برادر شوهرم هستن از ایشون شنیده بودم طبیعی عمل میکنه ، ومثل سجادیان شاید هم بیشتر از سجادیان به مسئله کارکرد بینی اهمیت میده ، و دلیل اینکه پیش ایشون هم عمل نکردن چون میگفتن طبیعی کاره ، بازم میگم خودم با چشم خودم کاراشو ندیدم
راستی الان بینی برادرم کاملا صافه صافه و از اینکه ادیب تونسته اینقدر اون بینی کج رو صاف دربیاره از کارش راضی هستیم ، البته کلا بینی زیبایی درست کرده واسه برادرم
فری جان ولی غضروف مصنوعی خوب نیست حتی اگه یه ذره هم ریسک داشته باشه ادم تا اخر عمر باید نگران باشه که نکنه اتفاقی برعش بیافته الی نیومدی در مورد صفایی توضیح بدی؟
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
یکی از دوستام با کامروا عمل کرده خیلی خوب بود منم برای همین رفتم مطبش نمونه هایی که بودن خوب بودن تقریبا بین نیمه فانتزی و طبیعی عمل میکنه منم فهمیدم که خیلی به سلامت اهمیت میده راستی چرا بعضی دکترا میگن سی تی اسکن بگیر قبل عمل بعض ها نمیگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ کامروا به من گفت پره هاتو برش نمیزنم و از وسط باز میکنم من صفایی رو حذف کردم چون دو تا کاراش بعد عمل قمز داشتن که میگفت ورمه با ماساژ میره اما من شک دارم بعدشم عملش بسته است
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
فری جان من 4نمونه از ادیب تو دوستا و اشنایامون دیدم افتضاح بود دکتر رها جان به نظر من سجادیان عالیه تو فیسبوکشم عکس گذاشتن و هم اینکه میتونی با ایشون چت کنی همیشه انلاینه فقط بدیش اینه که امیدواری نمیده ولی کاراش کم ریسکه الی برای بار صدم شمارتو پ خ کن منم برات پ خ کردم به کمکت احتیاج دارم منم مثل یو ترمیمیم
ممنون الی خبری از مامان بهار سادات نشد ؟؟ اگه میبینی بیا مامان بهار سادات که عملت چطوری بود؟؟ سارای تنها شما ترمیمی هستین؟ با کی عمل کردین؟؟ یه تاپیک ترمیمی هم هست که میتونه اونجا کمکتون کنه ضمنا،، صبح روشن هم نیومد دیگه کامروا مطبش کدوم طرف تهرانه؟؟
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
الی جون نمونه هایی که از کامروا دیدی چه سبکی بودن؟ سر بینیا گرد بود یا جم ؟ این همونه که بغل مترو قلهکه؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
raha جان من پیش دکتر حسنانی برای مشاوره رفتم. راستش مورد بینی همس من طوری که همه دکترایی که رفتیم به دقت معاینه کردن و گفتن یه طرف برای تنفس به شدت مشکل داره. اما دکتر حسنانی معاینه نکردن و بعد با خواهش من یه نگاهی کردن و گفتن دو طرف باز! و بعد کلی عکس نشون داد ( مثل تشریفات مجالس). راستش نظر ما رو جلب نکرد. قیمت رو هم گفتن 5 به بالا شروع میشه
2810