2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015541 بازدید | 66529 پست
بچه ها دعوا نکنید . من این و میگم و دیگه ام اینجا نمیام . من منشی مطب دکتر نادریانم . همون منشی سفیدتره . امیدوارم حلالم کنید . خخخخخخخخخخخ . کسی به دل نمیگیره بچه ها
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
من یه نظری دارم شما چقدر موافقید؟؟؟؟
من فکر میکنم هرکس که بینی قبل از عملش گرده بعد از عملم گرد باشه بهتره هرکس تیزه بعد از عملم تیز بیشتر بهش میاد.
هم سال ها با اون بینی زندگی کرده و برای دیگران و خودش جا افتاده هم اینکه با بقیه قسمتای چهره اش هماهنگ تره.
نظرتون چیه؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره سمیرا واسه ورم و کبودی گرم بده . من 2روز یخ گذاشتم . هفته 2 زیر چشمم کبود شده بود فقط که کامل رفت .
آب کرفس و پرتقال و سیب مرتب بخور .دکتر گفتش تا 2 روز یخ بذار به من .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .

نازنیین جووونم عزیزم ببیییین ما هممون یه طرفیم دکترا طرف دیگهه ینی ما مثل همیم و با هم دوستیم اییی خدااااا

عزیزم پس حتما کد نظام پزشکی دارهههه

بچه ها من تسلیمم دیگه کمتر اینجا میام
نمی خوام نا خواسته باعث ناراحتیتون بشم

صبا جون اینکه کدوم دکتر برات بهتره کاملا ب مدل صورتت بستگی داره..و اینکه کار کدوم بیشتر بهت میاد
اما در کل سامی همه جوانب صورت رو در نظر میگیره..نه اینکه هر مدل ک بهت بیاد عمل کنه...نه..اما بهت میفهمونه ک مدلاش ب صورتت میاد یا نه!بهاش مشاوره شی اوضاع دستت میاد :) و تغییرات بیشتری تو صورتت میده ..تلبلو باشن

نگارینا ب نظرم برزنجی زیاد صورتو تغییر نمیده...فقط اصلاح عیوبی ک خیلی تابلو باشن میکنه ...
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
صبا جون من خودم میخام پیش سامی عمل کنم بهترین تبلیغ برای دکتر کارای سایتشونه ولی کارای نادریان یه جوریه اگه سایتشو نگاه کنی. واین هم بدون اگه از چهار تا بینی سه تا بینی از کار دکتر خوب در بیاد میتونی بهش اعتماد کنی البته بیس بینی خود فرد هم خیلی مهممه.
خانوم گل می شه بیشتر بگی نظرتو منم از کارای سایت نادریان خوشم نیومد اما عکس هایی که از بچه های اینجا دیدم و اون چند نمونه ای که دیدم خوب بدن از سامی فقط از اینجا عکس هانیل و نیناسل (البته اگه با سامی) عملیده باشرو دیدم هنوز نونه زنده ندیدم ازش .

شما خودت بینیت چطوریه دوست داوری بشه تو کارهای سامی چه چیزیش نظرتو جلب کرده؟
ترانـــــــــــــــــــــــــــــــــــه من نارحت نشدم بابا بخدا من تو تیم توام

آره رومیناسا واقعا مهم نیست منم اگه پرسیدم بخاطره دخترخالم بود که همین جا اعلام میکنم اشتباه کردم پرسیدم
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
2810