2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست
به منم همینو گفت. گفت اونایی که پروتز میذارن واسه راحتیه کار خودشون این کارو میکنن. حالا فقط تو حرفه یا عمل خدا داند
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها دیشب اخبارو دیدید رییس انجمن جراحان پلاستیک در مورد قیمت زیاد عمل های بینی گفته این کار یک هنره و نمیتوان سقف قیمت براش گذاشت ! واقعا که ! اینم شد توجیه آخه ! ایشون منظورشون این بوده انسانیم که رو تخت بیمارستان خوابیده بوم نقاشیه که به بانک مرکزی اتصال وایرلس داره !
raha جان دکتر یحیوی قیمت پایش 7 تومنه. بیمارستان یاس سفید هستن که اونجا هزینش 700 و خورده ای هست.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها بنظرتون طناز طباطبایی بینیش عمل کرده؟ اگه آره با کدوم دکتر؟یا حداقل کدوم دکتر این مدلی عمل میکنه؟؟؟
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
شامانا جان بینی همسر من یه شکستگی از دوره بچگی داره و انحراف بسیار شدید. بعد از کلی مطب گردی ( غلامرضا احمدی، خاص احمدی، یوشی، سامی، برزنجی، صادقی،سجادیان، قوجقی، یزدانفر) در نهایت بین انتخاب یزدانفر و قوجقی و برزنجی میخوایم یک نفر رو انتخاب کنیم. تو این مطب گردیا فهمیدیم انداختن تیغه در جای صحیحش کار هر کسی نیست. نظری نسبت به این سه دکتر برای مدل بینی ما داری عزیزم؟
شامانا جون شما از زینلی اطلاعاتی داری عزیزم ؟ نمونه ازش دیدی؟ سبکش و هزینش چجوریاس؟ اگه کسی از دوستان هم اطلاعاتی داره جوابم رو بدید مرسیی
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
snobar جان مبارک باشه. یه جا خوندم که هر چونه ای رو نمیشه پروتز کرد مثلا اگه چونت عقبه ولی پره اگه پروتز کنی خیلی گنده بنظر میاد و اصلا خوب نمیشه. عملشم فکر کنم نیم ساعت بیشتر نیست. مراقبت خاصی هم نداره.
2810