2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
بهاسارا جان مبارک باشه عزیزم. روی قسمت های کبود ژل الوءه ورا و اب کرفس بمالی کبودیات خوب می شه سریع. برای کاهش ورم هم فست فود و غذای بیرون، نمک، ادویه، هندونه، طالبی، موز،اب میوه ی صنعتی،سوسیس و کالباس نخور. آجیل نخور. (مغزیات بدون نمک رو مصرف کن نه آجیل). و چای سبز در روز خیلی خیلی بخور. اب کرفس رو با اب اناناس یا پرتقال مخلوط کن و روزی دو لیوان بخور. اب هویج و اناناس تازه زیاد مصرف کن. عرق نعنا برای خوابیدن ورم فوق العادست. زیر سرت دو تا بالش بذار، خنده و گریه اصلا نکن. موقع حرف زدن خیلی کم میمیک صورت داشته باش. کم تر بخواب. پر خوابی ورم میاره.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Googooli جان ممنون که گفتی.بله من اشتباه گفتم.کلینیک مبین عمل میکنه..به منم 5 قیمت داد با همه چی. بابت طراحی چقدر گرفت؟ هزینه عکس ات چقدر شد عزیزم؟
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
شامانا من کج ندیدم .اما یکیشون یکی از پره ها بالاتر بود که گفت قبل عمل هم اینطور بده .که منم همین مشکل رو دارم وهر دکتری میرم میگن همین میمونه.ضمنا یه جاری جدید برام اومده بینیش به جرات قشنگ ترین بینیه عمرمه که دیدم اما با پررویی تموم میگه عملی نیست؟؟؟حالا میخام تجسس کنم دکترشو بیابم ..یعنی دقیقا دماغ آرزوهای منه
.
2810