2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015550 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هنوز من چون بینیم خیلی کوچولو مچولوه و یه قوز کوچیک داره هنوز تصمیممو صد درصئ نگرفتم اما دنبال میکنم چنانچه مطمین شدمو دکتری کامل باش اکی بودم عمل کنم ایشالا
بچه ها عکسهای سایت صفایی بعضیا‌ش اصن خوب نیست.یه‌چیزی که تو اکثر کارش هست از نیمرخ یه حالت ایست تو قسمت سر بینی‌ داره انگار.یعنی‌ قوس اومده پایین تا یه جا یکم بالای نوک بینی‌ stop کرده و بعد ادامه داده شده! اینو اصلا دوس ندارم بچه‌های که مطبش رفتین چقدر از نمونه‌ها شبیه سایتشه؟
دکتر کامیابی،دکتر کلانتر هرمز،دکتر میلانی
ستایش اکثر بینی هایی که قوس دار عمل میشن دقت کنی این اتفاق براشون میافته .. دکتر خط کش و نقاله نداره که .. یهو میبینه با اون شیب بره جلو کم میآره
با یحیوی پسر عمل کردم چون از لحاظ من بهترین بود، 91/12/20
راستی تو پیش یحیوی حتما برو .. از نیم رخ اصلا با تصور من یکی نبودی .. مشکلی ایجاد نمیشه برات در مورد درازشدن و اینا که گفتم .. فقط وقتی ویزیت شدی قبل از اینکه تو چیزی بهش بگی ببین خودش میگه جمع می کنه پره ها رو یا نع .. ببین خودش نظرش چیه .. اگه بهت پیشنهاد داد می تونه خیلی گزینه ی خوبی باشه برات .. چون نیم رخت یه قوس میخواد که استادش یحیوی ِ .. واینکه پرها و تیغت باید یکم جمع شه که بازم چیزی نیست یحیوی نتونه از پسش بر بیاد .. اما به یه واقعیتی هم تو عکسای یحیوی دقت کن .. هیچ کدوم تمام رخ کامل نی .. همشون یکم متمایلن .. این برای همینه که میگم .. باید بهت اطمینان بده که جمع میکنه بینی رو .. اگه نده نمی کنه .. همونجوری که اکثر بینی های سایتش رو جمع نکرده .. برای منم نکرده ولی اگر یه دماغ کوچولو میخوای اصلا بهش فکر هم نکن .. بینی های یحیوی خیلی وقته دیگه کوچیک نیس
ستایش جون دقیقا منم ای موضوع رو فهمیدم مطب که رفتم اونایی که تازه عملیده بودن همین جوری بودن اما شش ماه به بالا اینجوری نبودن از یکی پرسیدم تو مطب گفت تا چند وقت چسب رو محکم میزنه این جای خط چسبه اما تا دوماه تو مطبش خودش با دست ماساژ میده بینی رو و این از بین میره نمونه سه ماهه اش نداشت
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
چقد صفایی شبیه یحیوی ِ کارهاش .. البته با این تفاوت که تقریبا 2 برابر کوچکتر از یحیوی عمل می کنه .. اون درازی که من میگم خیلی از کارهای یحیوی داره رو نداره اصلا .. بدم نیومد از کارهاش .. البته از رو به رو کارهاش به تمیزی خیلی ها نیس ولی بدم نیس من عکس 110 رو خیلی دلم خواست .. که اونم از رو به روش یکم تیغه اش کجه ولی نیم رخش خوبه اصلا نمیشناختم من اینو اگه می شناختم شاید یه سر بهش میزدم البته شــــــاید
نستون جونیم بنظرت واس بینیه کم کار استخونی محبی خوبه یا نادریان؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
من چون اصلا از کارای محبی خوشم نمیآد میگم نادریان .. محبی یه جوریه اصن استخونی ها زیاد نباید نگران باشن .. خصوصا اگه کم کار هم باشن !! ولی بازم اصلا به حرف من گوش نده .. به حرف دلت گوش بده
الی جون نمونه های صفایی بیشتر از چه ساعتی میان؟ تو سایتش زده 7 ب بعد ............اما من شنیدم از 5 اینا میان نستون جون مبارکه بینی نازت.............ببشخیدا یکم پره سمت چپت بالاتر از راستیه نیس؟؟ لبات خیلی نازه خیلیییییییییییییییییییییییی
مرسی عزیزم ولی نه نیست من که خودم ندیدم شایدم به خاطر سایه باشه که افتاده ..اما اگرم باشه دکتر نکرده .. چون همینجوری بوده تمام رخ من .. من قبلا توضیح دادم که تمام رخ من دست نخورده هیچیش
دلم برای قدیمیا تنگ شده................. مامان نونو.......رومیناسا...........عطیه...........مائده..............رومیصاااا......فندق شکن.........سعیدی..........رستگاررررررررررررررر...........فروز...........وووو.... یعنی ما هم عمل کنیممممممم دیگه نمیایم تاپیک؟ مانی ب من گفت اگر بعد عمل بری حاجی حاجی مکه حلالت نمیکنم بخاطر استفاده از تاپیک
2810