2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015576 بازدید | 66529 پست
مامان آرتین .. بینیت خیلی خیلی شبیه به بینی منه قبل عمل .. اگه از بینی من خوشت اومد و می پیسندی بد نیست بری پیشش واسه ویزیت .. به نظرم می تونه گرینه خوب و کم ریسکی باشه برات .. ستایش جان من احساس می کنم یحیوی یکم برای تو خوب نباشه .. البته اگه دوست داری بینیت کوچیک بشه میگم .. یه ایرادی که یحیوی داره یهو میره تو کار قوس و اینا .. ولی به سر بینی دست نمی زنه .. یعنی از نیم رخ قد بینیت کم نمیشه .. برا همین دراز به نظر میآد .. ممکنه ناامید بشی ازش اونوقت .. اما اگه قوس نمی خوای خوبه برات اگه پیدا کردم با رسم شکل بهت میگم چیکار می کنه
با یحیوی پسر عمل کردم چون از لحاظ من بهترین بود، 91/12/20

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اگه کشیده است بی خیال یحیوی شو .. یحیوی اصلا متوجه این مطلب نمیشه .. اصلا نمی فهمه دراز یعنی چی !! بعد یه چیزی .. اونا چرا دوباره با یحیوی ترمیم کردن !! ترمیم با یحیوی اشتباهه محضه !
من نمی‌خوام خیلی‌ بینیم کوچیک شه چون سایزش نباید زیاد دست بخوره به صورتم نمیاد، دوس دارم تیغش نازک شه و یکم جمع شه از کنارها..مهمه برام که پره هام فرم خودشونو تقریبا حفظ کنه،نوک بینیمم یهچیز بین گرد و تیز باشه یعنی‌ نه تیز نه گرد.سر بالا هم نباشه چون حتا یه کوچولو‌ام منو خوکی می‌کنه! خسته نباشید!
دکتر کامیابی،دکتر کلانتر هرمز،دکتر میلانی
به یحیوی بگو ستایش .. ازش بپرس از کنار برات جمع می کنه یا نه .. اگه گفت بعید می دونم .. یعنی جمع نمی کنه ! خیلی کم پیش میاد دست بزنه به پره ها .. سر بینی رو همونجوری که گفتی در میاره .. سربالا هم نیست کارهاش .. حتی اگه ازش بخوای هم نمی کنه .. تیغه رو هم نازک میکنه .. یعنی اصلا روزی که پیشش ویزیت میشی دقیقا بهت میگه چیکار می کنه برات یه چن تا عکسم بهت نشون میده میگه شبیه به اینا میشی .. ولی به عکسا توجه نکن چون شبیه اونا نمی شی اصلاً الکی میگه اونو