البته الآن که دارم اسم دکتر هایی که جای امضا نوشتی می خونم بعید می دونم با یحیوی یه درصد هم اوکی باشی .. عاخه اون موقع ها که من میومدم طرفدار های علامه ، محبی ؛ سجادیان ؛ یحیوی هر کدوم قطب های سنگینی بودن واسه خودشون که هیچکی هم از موضع خودش کوتاه نمی اومد .. اما من تعریف بد از علامه زیاد شنیدم و حتی بچه هایی بودن که کار خراب دیده بودن ازش در حد لالیگا سجادیان هم به نظر من فقط به خاطر قیمت پایینش برای بینی های گوشتی معروف شد .. گرچه کارهاش هم همگی از قبل عمل های کسایی که پیشش عمل کردن بهتره .. ولی خب بدبخت زیاد شانسی تو داشتن یه مراجع که بینی طبیعیش خیلی بد نباشه هم نداشته دیگه .. کلا دستش به زیاد عادت کرده به درد بینی های معمولی با یکم ایراد نمیخوره اصن محبی هم بدی ای که داره اینه که زیادی دیگه از ور طبیعی افتاده مث فرهنگ .. دیگه خوب نی آدم انقدر هم طبیعی عمل کنه یه قوسی یه چیزی دلمون خوش باشه
یحیوی هم که با فانتزی معروفه اما اصلا گول نخورید هیچم فانتزی عمل نمی کنه .. فانتزی هاش مال زمان شاه وزوزکه .. الآن نیمه فانتزی عمل می کنه البته اگه ازش بخوای و حس کنه به صورتت میآد و گرنه اونم طبیعی عمل می کنه !! ولی حسنی که یحیوی داره و هیچکدوم از دکترای دیگه ندارن .. اینه که بخیــــــــــــه نمـــــــــــــــــــــیزنه !! و این یحیوی رو ایده آل میکنه !! برای بینی هایی که کم کار هستن (مث من) بهترین گزینه می تونه یحیوی باشه اگه که از سبکش خوشتون بیاد به نظر شخصی خودم تر و تمیز ترین بینی ها رو یحیوی داره ، مث خودش خیلی تر و تمیزه همه چی .. این چیزیه که همه ی اطرافیان من بهش ایمان دارن .. در حدی که من 20اسفند پیشش عمل کردم و 18خرداد مراسم عروسیم بود
ببین دیگه چقد کارش درسته تو تر و تمیزی