2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
سلام عطیه جون. برات آمپول زد یا نه؟ نوبت بعدی کی گفته بیا؟ بهارک جون فوق العاده شدی. مبارکت باشه. با اینکه ورم داره به نظر من خیلی خوبه و مهم تر اینه که سر بالاست. مال من نمیدونم زیاد سربالا نیست یا هنوز پایین بینیم ورم داره. به هر حال کی از دست این ورم خلاص میشیم خدا میدونه!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اما این دوست من که خیلی تعریف میکرد میگفت تمام پرسنل خود بیمارستان رفتن باش عمل کردن حالا دیدن کاراش ضرری نداره اما من این دکتر خالقی دوست دارم ببینم کاراشو چون عاشق بینی این دختره شدم.....کلا از فرم بینی جمره خیلی خوشم میاد اینم تو همین مایه هاست
مریم جان سلام . آمپول نزد . گفت بعد عید بیا . واسه تورو آمپول زده ؟

سارا مم : خاص احمدی . اما بهت پیشنهاد نمیکنم . فانتزیه و کارای رخش به خوبی نیمرخش نیست .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
سلام دوستاااااان/کلا به روح اعتقاد دارین؟ ماشالا به اسپم/بهارک مماخت قشنگه/فران مبارکه و دوستی که گف رفته مطب شیرازی /شیرازی یکی از بهتریناس اما نمیدونم چرا کسی اینجا باهاش نعملیده
یکی از دوستای فیسبوقی من پیش خالقی عملید خییییییلی طبیعیه
یعنی جا داره بازم عمل شه بهتر شه
یه جوری شده کلا من فقط ازش پرسیدم که با کی عملیده که من پیشش نرم

یکی از فامیلامون هم پیش یوشی عمل کرده خیییییلی تاثیر مثبت داشته تو چهره اش کلی گونه آورده
الان دو ساله عملیده
سایزش خیلی خوبه
امـــــــا قوز داره

بهارک و فران مبــــــــــارکه
حالا که نادریانیا اینجا هستن یه سوال من انحراف جزیی دارم بهم 6 قیمت داد
چون 5 قیمت نداده یعنی عالی نمیشم؟ بهارک سیما و عطیه جون چن شد هزینه عملتون؟
راستی مهرداد چقد خوش اخلاقهههههههه طوریکه بابای منکه زیاد به عملم راضی نیس همینکه از مطب بیرون اومدیم گفت با همین عمل کن
به منم شش قیمت داد با انحراف زیاد
که با تخفیف شد پنج و هفتصد

راستی بچه ها نادریان اصلا تمایلی به عمل من نشون ندادها
نگفت عالی میشی و ترغیبم هم نکرد اصلا

اخلاقش که خوبه ولی جدای از اخلاقش توانایی هیپنوتیزمش خیییلی بالاست به نظرم