2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
مینا غضروف همه دکترا باید بزارن ولی نه مصنوعی این تنبلی و غیر حرفه ای بودن دکتر رو نشون میده ، غضروف سر بینی باید از خود غضروف بینی با دقت و ظرافت سر بینی گذاشته بشه تا بینی افت نکنه نه اینکه از رو ناشی بودن خیلیی راحت غضروف مصنوعی رو که کلی عوارض بعد ازعمل داره به مرور زمان ، بچپونن تو بینیه طرف که ! محبوبی راد که افتضاحههه
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
بله جند هفته هست که فضاى تابیک خیلى غیر مستند شده. و من موافق ادامه ى این وضعیت نیستم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمال زیاد راست مى که. جون مردم عادى تصور مى کنن که غضروف مصنویى لطف و مرحمت جراحه و با ذوق و شوق سوال مى کنن، و به همین خاطر دکترها از اعتراف به استفاده از اون ابایى ندارن. با ذوق و شوق از دکتر سوال کن.جورى که خیلى مشتاقى برات بذاره تا بینیت افت نکنه ، اون هم بند رو به اب مى ده لو مى ره.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
فائزه جان هر دکتر با دکتر دیگه متفاوته یکی کل هزینه رو میگه بریز به حساب یکی میگه کلینیک هزینش جداس و روز عمل حساب میشه ... بستگی به دکترت داره عزیزم
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
مینا88 سجادیان از غضروف مصنوعی استفاده نمیکنه. وقتی که من ازش پرسیدم عصبانی شد انگار بهش برخورد. و توضیح داد واسم که وقتی بینی تو عمل اول خودش منبع غضروفه چرا مصنوعی.البته بعدش گفت که ممکنه عمل ثانویه و ترمیمی به غضروف احتیاج پیدا کنن که بازم از مصنوعی استفاده نمیکنیم از دنده یا گوش برمیداریم.
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﭼﻨﺪ ﻣﺪﺕ اﻳﻦ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻛﺮﺩﻡ و ﺩﻛﺘﺮ ﺳﺠﺎﺩﻳﺎﻥ ﺭﻭ ﻭاﺳﻪ ﻋﻤﻠﻢ اﻧﺘﺨﺎﺏ ﻛﺮﺩﻡ ﻫﻔﺖ ﺗﻴﺮ اﻳﺸﺎﻻ ﻋﻤﻞ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺧﻴﻠﻴﻴﻲ اﺳﺘﺮﺱ ﺩاﺭﻡ ﻓﻘﻄ و ﻓﻘﻄ ﻣﻂﺐ ﺩﻛﺘﺮ ﺳﺠﺎﺩﻳﺎﻥ ﺭﻓﺘﻢ اﻭﻧﻢ ﻳﻜﺒﺎﺭ ﺧﺨﺨﺦ
2810