2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
سارای تنها ما یک بار رفتیم مطب دکتر و اطلاعات آنچنانی نداریم. عمل ترمیم هم یه عمل حساس و تخصصی هست حتما خودت برو مشاوره بشو حضورا و حتما تاپیک جراحی بینی ثانویه رو بخون. اونجا خیلیا با دکترهای مختلف ترمیم کردن.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای من!!! همش یه روز نبودمآ!!! ببین چه گردو خاکی را انداختن!!!اهارو نمیشه یروز تنها گذآشت !؟؟ :(((( خب دیگه هرچی بوده تموم شده رفته حالا بیاین مماخ همو ماچ کنین از دله هم دربیاین :)))))))) بچه ها من همچنان دارم مطبگردزی میکنم نتایجشو به زودی اعلام میکنم راستی چرا خیلی وقته کسی عکس مماخشو نمیذآره بابا یکی بیاد عکس بذاره دلمون وا شه هم اینکه تعریف کنیم اعتماد بنفس بگیره :)
سلام دوستان، من تازه عضو این سایت شدم،ایشالا قراره مهر ماه همزمان بینی محترمو عملش کنم،لیست سفیدمم طاهریان، راستکاری و سجادیان هستش،چون بینی من استخونی گوشتیه.مطب طاهریان و راستکاری هم رفتم و از بعضی کاراشون خوشم نیومده،حالا قراره مطب سجادیان هم برم.بنظرتون قیمت عمل سجادیان در حال حاضر چقدره؟خوب که هست کاراش؟
سلام چه خبر شده مگه جنگه با هم مهربون باشید بابا بچه ها من واسه شنبه با سجادیان وقت گرفتم قیمتش 4.500 اگه انحراف داشته باشی 5000 به شدت استرس دارم در حد بنز حالا اگه قبل از عمل کاری هست که باید انجام بدم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم از کمکش
سجادیان 31 خرداد غضروفی
سلام بچه ها، من دیروز رفتم مطب یحیوی، چون به آخر وقت رسیدم نمونه ندیدم فقط سه نفر قبل از من ویزیت شدن، خواهر من یکسال و نیم پیش با یحیوی عمل کرده و بیس بینیش شبیه منه و الان خیلی از نظر تنفس راضیه و بینیش مثل اکثر عکسهای سایت یحیوی قلمی و طبیعیه و فقط از پایین پره های بینیش واسه جمع کردن فکر کنم سوراخای بینیش برش کوچیک داده که الان اصلا" به چشم نمیاد. من خودم واقعیتش به خاطر اینکه قیمتش رو الان یکم برده بالا قبلش با دکتر دیگه ویزیت شدم. دکتر رستمی رو یه دختره که از بینیش خوشم اومده بود معرفی کرد و باهاش ده روز پیش ویزیت شدم. بینی من خیلی کم کاره فقط یکم نوکش تپله که باید جمع بشه و واقعا" پره ها نیازی به جمع کردن نداره
دکتر رستمی بهم گفته بود که از پایین کلوملا برام باز میکنه و در حین عمل اگه احساس کنه که لازمه برای جمع کردن سوراخهای بینی از پایین پره ها هم برش میده که من خیلی خوشم نیومد از این همه برش. دیروز یحیوی گفت که بدون برش و فقط از داخل یا همون بسته برات عمل میکنم و گل از گلم شکفت. خیلی از بیس بینی و صورتم تعریف کرد که عالی میشه شک نکن. چون تعریف از خود نباشه من هم گونه دارم و هم لبام خدادادی برجسته هست و چشمام هم درشت و بدون پلک افتادس که از نظر دکتر این یه زمینه خیلی خوبه. درضمن گفت که تامپون نمیذاره و تا شش روز بعدش هیچ کاری باهام نداره و تضمین داد که اصلا" کبودی نداری و مدت عملت هم یه ساعته و دوساعت بعدشم مرخص میشی
دکتر الان تو بیمارستان یاس سپید فقط عمل میکنه و من از اینکه انقدر قرص و محکم راجع به نتیجه و روال کارش صحبت کرد خوشم اومد. البته اینم بگم که دخترعموم هم 7 سال پیش که دکتر تازه کاری بود باهاش عملیده و اونم بسته عمل کرده و فقط قوز بینش که خیلی عقابی بوده رو برداشته و الان بعد از 7 سال اصلا" افت نکرده. درضمن من خودم اینجا عنوان کرده بودم که از کسی شنیدم که دکتر از پروتز مصنوعی استفاده میکنه. از خودش پرسیدم و شدیدا" این موضوع رو رد کرد و گفت احتمال عفونت خیلی زیاده و خیلی دلیل های دیگه که من واقعا" مجاب شدم.
در مورد قیمت هم قرار شد شبش خودش زو موبایل زنگ بزنه و بگه چون من ازش تخفیف اساسی خواستم . منشیش گفت بیسش 5/6 تا 5/7 قیمتشه البته قطعا" برای بینی های بدون انحراف و مشکل دار. یکم نرخش بالاس ولی ترجیح میدم با دکتری عمل کنم که بتونم بهش اطمینان کنم. حالا هنوز قیمت قطعی نداده ولی من تصمیم جدیه و با یحیوی عمل میکنم البته برای اوایل مرداد میخوام وقت بگیرم. ببخشید طولانی حرف زدم
سلام دوستان، منم ایشالا تو مهرماه عمل میکنم بینی مو،مطب دکتر طاهریان و راستکاری هم رفتم چون بینیم گوشتی استخونیه،ولی زیاد از کاراشون خوشم نیومده،الان میخام برم مطب دکتر سجادیان ک تعریفشو از بچه های همینجا شنیدم. ناراضی که نداره سجادیان؟ لطفا بیشتر میتونید کمکم کنید دوستان؟
2810