2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتریزدانفر دکتر خوبی بود ولی نمونه های کامپیوترشو نپسندیدم نمونه زنده ازش ندیدم مطب خلوت بود اگر پرهات نیاز به جمع شدن داشته باشه به پرها دست نمیزنه - بنظرم با توجه به عکس بچه هایی که تو این تایپیک باهاش عمل کردن سطح کلوملا و پرهای بینی توی یک سطح (من دوست ندارم)- من دنبال یک دکتر خیلی طبیعی می گردم ولی نمونه های یزدانفر با وجود اینکه طبیعی عمل می کنه نشون می ده بینی عمل شده است (1 خورده فاصله پشت لبش زیاد می شه نسبت به حالت طبیعی) در نهایت من نمونه مشکل دار ازش ندیدم فقط با سلیقه من جور نبود
نه عزیزم من تجربه ام کمه اتفاقا نسبت به بقیه :)) خب بنظر من بینی هاش اون ظرافتُ شیکی ای که من میخوامو ندارن شاید بقیه این نظر رو نداشته باشن من اول با یه عکس از کارای سجادیان اومدم توی تاپیک چون از اون کار خوشم اومده بود ولی بعدا که یکم تجربه پیدا کردم ایرادات اون بینی رو هم فهمیدم :) همه چی بحث سلیقه است :)
هلو جان نه اون دوتا دکتر دیگه رو نمیشناسم.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
به به چه خوب بچه ها دارین مطب گردی میکنید تو رو خدا هر جا میرین کامل اینجا توضیح بدین فران جون من بی صبرانه منتظر نتیجه مطب گردیهات هستم امیدوارم به بهترین نتیجهممکن برسی
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
2810