2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
فران بی صبرانه منتظر شرح مطبگردی علامه هستممم
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فران مگه نرفتی؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
هلو مطیش آمله,ماهی یک بار میاد تهران قیمتش آمل 2/5 تهران 3/5
ماهی بنظرم قوسای کارش تمیزه یهنی دوتیکه یا دو تا شیب نداره قوساش کارای فانتزیشو نپسندیدم چون تیز بودن بینیا 8-9 مرودیکه دیدم فقط دو تاشون سربالا بود که خودشون خواسته بودن یکی از کاراش که خیلی خوشگل بود چسبشو که برداشت یه قوز بالای تیغش یه سمتش بود که دکتر گفته بود ورمه یه خانومیم میگف پره هام تابه تاس48 روز بود عمل کرده بود بینیش خیلی ورم داشت و بزرگ بود نمیدونم چقدش ورم بود دقیقا
2810