2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015434 بازدید | 66527 پست
lili جون باید گاز استریل داشته باشی با چسب ، از داروخانه هم میتونی تهیه کنی، بعد پانسمان زیر بینیت رو اروم بردار و زیرش رو اهسته پاک کن ، بعد گاز استریل رو مثل همون پانسمان زیر بینیت تا کن و زیر بینیت اروم بچسبون ، نگران نباش امری عادیه،
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

lilitجان کلافه بودن و بی حوصلکیت واسه داروهاى بیهوشیه. سعى کن آب زیاد بخوری تا مواد بیهوشی از بدنت بره بیرون. زیاد هم نخواب. اکه میتونى شبا یه کم برو بیاده روى. تو خونه نشستن خودش باعث افسردکى میشه.
lili جون اره چسب بینی
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
تامپونات رو در بیاری راحت میشی و حالت خوب میشه ، نرماله نگران نباش
دوستان من از تابیک ترمیمیهام در مورد کامیابی خواستم بکم یکی از کاربرها به اسم محمد سینا البته خانم بود اسم کاربریش اسم بسرش بود با کامیابی عمل کرده بود و خیلی ناراضی بود رو کلوملاش دو تا خط عمیق مونده بود دوست خواهرم هم باهاش عمل کرده بود که تغییر جندانی نکرده و دوباره با یک دکتر دیکه عمل کرد البته اینها بینی هاشون کوشتی بوده کلا اکر بینی هاتون کوشتیه با هر دکتری میخواید عمل کنید تامل و تحقیق فراووون فراموش نشه
کلا مثل اینکه بینی کوشتی بسیار ریسکیه با هر دکتری عمل کردن به هوای کوجیک کردن غضروف زیاد برمیدارند که نتیجه اش اینه که یا بوست خودش را ول میده و نتیجه بینی حتی بزرکتر از قبله یا مثل من که حالا یک کم سایز کم کرده ولی مشکل تنفسی و انواع و اقسام عوارض برام به جا مونده  
سلام بچه هآ منم امروز مطب کامیابی بودم در کل به نظرم بینیای فوق پهنو حوب باریک میکنه بینیای گوشتیو اکثرا نوک تیز و واس استخونیا خوبه نمونه های تو کامپیوترشم که که نیمه فانتزیو قشنگن
2810