2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015411 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام,سجادیان تا اونجاییکه من میدونم دکتریه که طبق سلیقه بیمار تا اونجاییکه به تنفس آسیب نزنه عمل میکنه,بعضی از عکسای سایت که میگید تیغه پهن بوده,شاید خود طرف خواسته تیغه ش پهن باشه,به نظر من تیغه ی خیلی نازک اصلا قشنگ نیس چون پره ها پهن تر به چشم میان,ولی به صورتهای خیلی ظریف میاد,تیغه ی خیلی نازک برای درست نفس کشیدن هم مشکل به وجود میاره,به خاطر همینه که اکثر کساییکه تیغه خیلی ظریف داشتن مشکل تنفسی هم داشتن
‎ ﺗﻨﻬﺎﯾـــــــــــــــــــــــــــﯽ؟ ﺗﻨﻬﺎﯾــــــــــــــــــﯽ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍطــــــــــــــــﺮﺍﻓﺖ ﻧﺒﺎﺷﻪ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﮐﺴــــــــــــــــــﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺒﺎﺷﯽ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺁﺩﻣـــــــــــــــــﯽ ﮔﻮﺷﻪ ﮔﯿﺮ ﺑﺎﺷﯽ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺣـــــــــــــــﺮﻑ ﻧﺰﻧﻪ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘـــــــــــــــــﻪ ﺑﺎﺷﻪ! ﺗﻨﻬﺎﯾـــــــــــــــﯽ ﯾﻌﻨﯽ "ﻫﯿﭽﮑﺲ" ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻪ حالت بده...!
نگارینا جان والا واسه من که تا جایی که جا داشت تیغه بینی ام رو باریک کرد بینی من خیلییییی پهن بود دیگه از این باریک تر مطمئنم مشکل تنفسی ایجاد میکنه و اصلااااا بهم نمیاد
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
شرح مطب گردی که چه عرض کنم؛ شرح ولگردی های من روز چهارشنبه گذشته: چهارشنبه از ساعت 3:15 رفتم مطب خاتمی درمانگاه فرشته. مورد اول از مریضا یک خانمی بود که بار اول 3 سال پیش با دکتر عملیده بود اما تنفس تقریبا از بینی نداشته توی این مدت. تازه چند هفته ای بود با دکی ترمیم کرده بود میگفت الان با چسب به خوبی نفس می کشم. ظاهر بینی خوب بود. استخوانی بوده. مورد دوم: استخوانی مایل به گوشتی. عجله داشت زود رفت و نشد بیشتر ازش بپرسم. بدک نبود اما فاصله نوکش از صورت زیاد بود ( به اصطلاح Overprojection داشت). مورد سوم: یه خانم با بینی استخوانی باریک که چند سال پیش عمل کرده بود اما نوکش ضربه خورده بوده و کمی سوپراتیپ داشت اومده بود اونو نشون دکتر بده. مورد 4 و 5: دو تا آقا که خوب بود فرم بینی هاشون اما از نزدیک ندیدم. مورد 5: یه خانمه که بینیش خیلی کوچیک بود. عین این به اصطلاح دهه هفتادیا داف! مورد 6: خانمی که بینیش بعد عمل انحراف داشت و تیغع ش پهن بود ( بیش از 2 ماه بود که عمل کرده بود) مورد 7: پسری که 2 سال عمل کرده بود اما به شدت مشکل تنفس داشت و فرم بینیش (نیمه گوشتی) عالی بود اما کنار نوک بینی اندازه یک لپه زیر پوست برجسته شده بود. می خواست بره جای دیگه ترمیم که دکتر گفته بود بیا پیش خودم درستش می کنم. مورد 8: یه خانم با بینی گوشتی 2 ماه بود که عمل کرده بود اولا تیغه به شدت کلفت و نوک بینی عین نوک مداد تیز و به سمت پایین! اصلا وحشت کردم به هیچ وجه شبیه بقیه بینی ها نبود با خودم گفتم اینا که فرمشون خوبه همه از دم استخوانی بودن اما اگه قراره گوشتیا رو این شکلی در بیاره که الفرارررر؟!؟!؟!؟!؟! بعد دیگه یهو شلوغ شد و کلی بینی عملی اومد و منم دو دل شده بودم 2-3 مورد رو دیدم که بخیه ها افتضااااح بود. هزینه 4 الی 4.5 اینا بود به من 5 گفته بود. جمع بندی: اگه بینی استخوانی کوچیک دارید و به خودتون خیلی بیش از حد می رسید، فرم بینی شما دقیقا شبیه "داف ها" می شه سر بالا و قد کوتاه و باریک و قوس ملایم... یه جوری مصنوعی که من اصلا دوست ندارم. اگه بینی استخوانی با سایز متوسط دارید بینی تون نیمه فانتزی می شه و نسبتا خوبه فرم بینی هاش؛ از دسته اولی خیلی بهتره. بعضی ها صاف بعضی ها قوس ملایم. بعضی ها رو برای این میگه قوس براشون واجبه که با این قوس ایجاد کردن می تونه سر بینی رو بالاتر ببره اگه بینی خیلی افتاده باشه. اگه پره هاتون پهنه باید بگم بدجوری بخیه می زنه. بسته عمل می کنه یعنی کلوملا رو برش نمی زنه. گوشتی هم فقط یه دونه دیدم که بد بود فرمش. سوراخ ها اصلا گرد نیست و بیضی ماننده. بلا استثنا همه مریض های چند ساله ش گفتن نوک بینی ها پایین میاد و حدودا تو زاویه 110 فیکس می شه بعد چند سال! ا ساعت 5 گذشته بود که رفتم ونک. خ صانعی. مطب بلاجی چند نفرو دیدم. یکی منشی اش که بینی نسبتا گوشتی داشته اما چندان خوب جمع نشده بود. دو تا آقا با بینی نسبتا گوشتی که اونها هم بینی هاشون زیر چسب بزرگ بود و با اینکه سوراخا خیلی گشاد و گرد عین گوریل بود اما دکتر بهش دست نزده بود. فکر کنم کسانی که بینی استخوانی دارن و یک بینی صاف و صوف و بسیاررر تر و تمیز می خوان (انگاری که مادرزادی بینی هاشون خوبه) براشون خوبه. قیمت 7 م. اما اونایی که بینی هاشون گوشتی گنده س نرن که عین گوریل می شن! بدتر از دکتر خودم اصلا دست به پره گنده نمی زنه انگار! اما انصافا کارش تر و تمیز بود تو این سه مورد. اگه دوست داشتین می تونین از ساعت 5 برید مطبش نمونه ببینید منشی هم گفت کاری به کار آدم نداره و هر چقدر دلمون بخواد می تونیم اونجا بشینیم. بقل مطب این بابا مطب ملکان راد و افلاکی هم هست و چون مگس می پروندن و منو از دم در عین جارو برقی با مکش قوی کشیدن تو و التماس کردن که ویزیت رایگانه و اینا من در رفتم. روبروی همین ساختمون کمی پایین تر مطب همتی فراهانی هم رفتم و ویزیت رایگان شدم! بینی منشی اش نیمه گوشتی بوده اصلا دوست نداشتم. اونجا هم پرنده پر نمی زد. راه افتادم بیام خونه اما قبلش رفتم میوه بخرم یه خانمی رو دیدم که معلوم بود بینیش بسیار بزرگ بوده و تقریبا گوشتی. پرسیدم گفت با عارف عمل کرده و به زودی می خواد با مقدم فرد ترمیم کنه. پرسیدم مگه از مقدم فرد نمونه گوشتی خوب دیدی؟ گفت نه ولی چند تا بینی دیدم خوب بوده!!!!! خخخخخخ ملت ما رو باش! با دیدن 2-3 مورد بینی که اصلا مشابه بینی های خودشون نیست و صرفا به دلیل کم کار بودن عالی شدن، می رن برا ترمیم! گفته بودم که... تو مطب عارف یه خانمی رو دیدم که چند سال پیش با مقدم فرد عملیده بود گوشتی بود باریک بود اما خمیری مانند و بدون شکل بود. این مریض عارف تو میوه فروشی استخوانش باریک بود فقط نوکش خیلی گرد و دلقکی و بیرون زده بود از نیمرخ.
رینوپلاستی بینی گوشتی سال 84، ترمیم 89 (دکتر محمدباقر فتاحی).ناراضی. ویزیت: شیروانی.زینلی.علامه.دینی.سجادیان.صفایی.عارف.توسلی.خاتمی. همتی فراهانی. کامیابی. مریم اسماعیلی
2810