2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015556 بازدید | 66529 پست
بچه ها، یه سوال... امروز یک ماه شد که عمل کردم، این گرفتگی حفره های بینیم داره نگرانم میکنه، بصورت متناوب کیپ میشن و باز میشن... اما لیشتر آخر شبا کیپ میشه حفره سمت راستم.میخواستم ببینم تا چند وقت میتونه واسه ورمای داخل بینی باشه؟
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم زیاد نشد. وظیفمه و به همش جواب میدم گلم. فکر میکنم از خرداد قیمتاشو یکم برده بالا. الان شده حدودای 5 5.5 والا عزیزم من مطب تهرانشو میرفتم که یکشنبه و چهارشنبه بود. کرجم عمل میکنه. عزیزم وقتی اوکی کردی دیگه میری نوبت میزنی. بستگی داره روزی که میخوای پر باشه یا نه. فکر نمیکنم خیلی طول بکشه. ببین اینو بهت بگم که خراب نمیکنه. من اصرار کردم نیمه فانتزی میخوام.دوست داشتم قوس ملایم داشته باشه. اولش گفت عمرا برات قوسش بدم چون بینیت گوشتیه و سرش بزرگه زشت میشه. ولی بعد از عمل بهم گفت دیدم بینیت با قوس خوب میشه. پیشنهاد میکنم برو ویزیت شو ببین چی میگه. عکس بینی ای که دوست داری رو ببر ببین چی میگه. خیلی منطقی و رکه.اگه زشت بشه یا حتی نتونه میگه بهت http://www.dramirsajadian.com/index.php
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
من سال 77با علی کیانی عمل کردم بدون تحقیق بینی خودم خوب بود فقط یه کم سرش گرد بود که بعد عمل بینیمو گنده تر کردو دو تیکه شد و من یکسال افسردگی گرفتم،،،پیش چنتا دکترم از جمله جوادی پروانه ،کامیابی،عارف رفتم،،،عارف واقعا بینظیره ولی به من گفت چون بینی قبل از عملت خوب بوده وحالا بعد عمل هم به نظر من خوبه اما خودت چون حساسی اگر هم عمل کنی باز هم راضی نمیشی