2777
2789

فعلا 2/500

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۶۳۰ تومن تا اینجا

چالش حرف ناشناسم🙌https://abzarek.ir/service-p/msg/479034امضامو تا آخر بخون👈اسم کاربریم الکی نیست مخفف ی سری کلمس.خدایا از دنیات خستم😞خسته از تلاش برای چیزایی ک وقتی بهشون رسیدم گفتم غلط کردم😞میترسم ب این آرزومم برسم و بگم این چ غلطی بود من کردم😞ن انگیزه دارم برا ادامه دادن😭ن جسارت رهاکردن هدفمو دارم😭کاش اون فرشته ای ک قبل تولد زندگیمو نشونم داد الانم ته این راه کوفتی رو نشونم میداد😭من ی دخترم،وقتی دلم میگیره ن داد میزنم ن چیزی میشکنم،فقط زورم ب این بغض لعنتی میرسه😭😭من ی عالمه آرزو دارم ک بخاطر تفاوت فرهنگیم با پدر مادرم فقط میتونم اونارو تو قبر بغل کنم و برای همیشه بخوابم،دقیقا مصداق بارز کسی ک آرزوهاشو ب گور میبره!هربارم ب خودم میگم مهم نیس ولی بغض گلو و لرزش لبام میگه بیش از حد مهمه چرا چرت میگی؟😭از همان روزی ک یوسف را برادر ها ب چاه انداختند،از همان روزی ک با شلاق و خون دیوار چین را ساختند،گرچه آدم زنده بود،آدمیت مرده بود😥خلبانا ی کدی دارن ب اسم(۷۶۰۰)..مال وقتیه ک دیگه هیچی نمیشه گفت!معنیش اینه ک برج مراقبت من نمیتونم حرف بزنم ولی تو حواست بهم باشه و راهنماییم کن.خدایا😭۷۶۰۰😭بغض نمیزاره حرف بزنم و دارم تو غمام غرق میشم ولی ب خودت قسمت میدم هوامو داشته باش😭آرزو میکنم حال دلتون مثل ذاتتون باشه حالا خودتون ببینید این نفرینه یا دعای خیر😉من عاشق ایرانم🇮🇷با هر مشکلی ک داریم اینجا،اینجا کشور منه،تحمل توهین بهشو ندارم،از وطن فروشا هم متنفرم #زنده_باد_ایران_من😍🇮🇷#زنده_باد_کوروش_کبیر👑آجیای خوشگلم تورو خدا درمورد تاریخ کشورمون مطالعه کنید بخدا ک زشته ک ما اولین تمدن تاریخ جهانیم ولی اطلاعاتمون درمورد تاریخمون در حد اصول ۳گانه هست😞ایران باستان دنیای عجیبیه ک هروقت درموردش چیز جدیدی میخونم منو میبره ب اون دوران قشنگ😍باعث افتخارمه فرزند مردان و زنانی هستم ک نامشون در تاریخ تا ابد جاودانه😍حالا ک تا اینجا اومدی میشه برای اینکه ۱۴۰۱ پزشکی دولتی قبول بشم صلوات بفرستی؟بگو منم برات بفرستم دوستم😍😍
هیچی😐

منم

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مادر شوهرم و پدر شوهرم یه دستبند شوهرم هم حلقه مو عوض کرد 

هنوز خونواده خودمو ندیدم

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹