2777
2789
عنوان

چرا شوهرم عقده بی پولی خودش رو سر من خالی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببن بهترین کازه چون هنوز زوده طلاق بگی  ب حرف مردم ام گوش نده بجه داری؟ حالا ببن خودت ج صلاح م ...

ن بچه ندارم .میخوام فعلا فرصت بدم زود تصمیم نگیرم اگ دیدم درست نمیشه طلاق بگیرم 

ن بچه ندارم .میخوام فعلا فرصت بدم زود تصمیم نگیرم اگ دیدم درست نمیشه طلاق بگیرم 

نه این ادما درست نمیشن تنبلن منم گیر افتادم 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

اتفاقا بش بگو با اون تراوالایی ک تو خرج کردی همینارم سلام صلواتی خریدم بنجلن در بیار بزارم دیوار برا خودم لباس بخرم

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
اتفاقا بش بگو با اون تراوالایی ک تو خرج کردی همینارم سلام صلواتی خریدم بنجلن در بیار بزارم دیوار برا ...

منم بی محلش کردم بیشتر نگرانیم بخاطر مهمونی های خانوادگیه میترسم حرفیبزنم لج کنه نیاد آبروم بره 

منم بی محلش کردم بیشتر نگرانیم بخاطر مهمونی های خانوادگیه میترسم حرفیبزنم لج کنه نیاد آبروم بره  ...

یعنی از عید برا همین چیزاش متنفرم 

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....