2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخور بابا ، مامان منم چندروزه گیر داده بادوم هندی سمیه منم عاشق بادوم هندی ، مشت مشت برمی‌دارم می‌خورم مهمم نیست .

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

عزیزم رفتم از اول تاپیکاتون خوندم،خیلی ناراحت شامگاه خدا میخوام این مشکل وسواستون حل بشه چون زندگی خیلی براتون سخت شده و سخت تر میشه،توروخدا خودتون هم به خودتون کمک کتید،همه چیز و بخورین،با ذهنتون بجنگین،پیش یه روانشناس خبره برین تا حل بشه این مشکلتون که خدای نکرده زندگیتون خراب نشه