2777
2789
عنوان

اگه کسی از اتیسم اطلاع داره التماسش میکنم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 22 پست
نه اتیسم نیست توفامیلای ماهم بچه هازیاداینجوری بودن

خدا از دهنت بشنوه والدینشون  برای اون بچه ها کاری انجام دادن ؟

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
بله متخصص روانپزشک اطفال بود گفت گفتار درمان ببرید اما از ترس کرونا نبردم  پسر آشنای شما علایم ...

اهان باید میبردی چون یه وقت طلایی ای دارن که باید حتما ازش استفاده کنی گفتار درمان و اینارو 

الان مادرای اینجا بچه هاشونو میبرن تا جایی که اطلاع دارم 

فامیلمون که زیاد باهاش در تماس نیستم ولی تا جایی که میدونم دارورو دارن میدن و گفتار درمانم تا قبل عید میبردن میگن داره راه می افته تو حرف زدن حالا تا چه حد رو نمیدونم 

بچه خیلی شلوغ بود و بهونه میگرفت و بدخلقی میکرد سه سالشه زیاد صحبت نمیکرد و دیگه تا دکتر دید تشخیص داد که بیش فعاله 

یه جا بند نمیشد همش میدوئید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا از دهنت بشنوه والدینشون  برای اون بچه ها کاری انجام دادن ؟

والا تا چهارسالگی حرف نمیزد نوه ی دایی ام زبونش بازنمیشد اصلا خیلی افتضاح بود ولی فکرکنم گفتاردرمانی یچیزی بردنش والان بعدچندسال یه انسان کاملاعادی شده  

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
اهان باید میبردی چون یه وقت طلایی ای دارن که باید حتما ازش استفاده کنی گفتار درمان و اینارو  ا ...

اره بعد تعطیلات حتمن میبرم ممنون

والا تا چهارسالگی حرف نمیزد نوه ی دایی ام زبونش بازنمیشد اصلا خیلی افتضاح بود ولی فکرکنم گفتاردرمانی ...

خدا راشکر که مشکلش حل شده خدا کنه پسر منم مشکلی نداشته باشه

خدا راشکر که مشکلش حل شده خدا کنه پسر منم مشکلی نداشته باشه

نه عزیزم چه مشکلی اخه چون گفتی دسشویی میره نوه ی دایی من بچه ۴ساله ما بیبی میشد حرفم نمیزد کلا فقط میخوابید حتی دسشویی نمیدونست چیه اصلابچه ۴ساله

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
نه عزیزم چه مشکلی اخه چون گفتی دسشویی میره نوه ی دایی من بچه ۴ساله ما بیبی میشد حرفم نمیزد کلا فقط م ...

خدا از دهنت بشنوه ممنون