2777
2789
عنوان

رتبه دورقمی درسه ماه! 😁

397 بازدید | 17 پست

سعلاام به بروبچچزززز

خب چون اولین تاپیکمه ی بیوکوتاه ازخودم میدم... کاترین18هستم رشته تجربی

بچه هامن ازالان میخوام واسه کنکور بخونم و هدف از رشته پزشکی رتبه دو رقمی هستش... شایدخیلیاابگن نمیش... ولی من میخوام ثابت کنمم که توسه ماه هم میش خیلیی کارااکرددد

کنکوریاای بی انگیزه گللل همراهم باشیدهرروزتاپیکای خوبی دراین رابطه میذارممم

دختری به اسم کاترین❤️‍🔥 که فقط خودش دوست داره 🔐وبرای انتقام میجنگه🧛🏻‍♀️🔪وبه هیچکس اعتمادنمیکنه😁(مخصوصاجنس مذکر👎🏿)+یه کنکوری تجربی بدبختم هست😂❤️‍ودرنهایت توصیه من به دختران سرزمینم: هرگززنیت خودرافدای نگاه هرزه ی مردان وابرووتعصب های بیخودخانواده نکنید! 🫀☠️

هعی من فکر انسانی هستی😑

🌸امضامو دیدی برام صلوات بفرست کنکورمو خوب بدم🥺♡|• 𝓣𝓱𝓮𝓻𝓮 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝔀𝓸 𝓽𝔂𝓹𝓮𝓼 𝓸𝓯 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝔀𝓱𝓸 𝔀𝓲𝓵𝓵 𝓽𝓮𝓵𝓵 𝔂𝓸𝓾 𝓽𝓱𝓪𝓽 𝔂𝓸𝓾 𝓬𝓪𝓷𝓷𝓸𝓽 𝓶𝓪𝓴𝓮 𝓪 𝓭𝓲𝓯𝓯𝓮𝓻𝓮𝓷𝓬𝓮 𝓲𝓷 𝓽𝓱𝓲𝓼 𝔀𝓸𝓻𝓵𝓭: 𝓽𝓱𝓸𝓼𝓮 𝔀𝓱𝓸 𝓪𝓻𝓮 𝓪𝓯𝓻𝓪𝓲𝓭 𝓽𝓸 𝓽𝓻𝔂 𝓪𝓷𝓭 𝓽𝓱𝓸𝓼𝓮 𝔀𝓱𝓸 𝓪𝓻𝓮 𝓪𝓯𝓻𝓪𝓲𝓭 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓲𝓵𝓵 𝓼𝓾𝓬𝓬𝓮𝓮🤍 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من لای کتابارو باز نکردم 😅

میشه واقن تو سه ماه انسانی رتبه زیر ۲۰۰۰ اورد؟

🌸امضامو دیدی برام صلوات بفرست کنکورمو خوب بدم🥺♡|• 𝓣𝓱𝓮𝓻𝓮 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝔀𝓸 𝓽𝔂𝓹𝓮𝓼 𝓸𝓯 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝔀𝓱𝓸 𝔀𝓲𝓵𝓵 𝓽𝓮𝓵𝓵 𝔂𝓸𝓾 𝓽𝓱𝓪𝓽 𝔂𝓸𝓾 𝓬𝓪𝓷𝓷𝓸𝓽 𝓶𝓪𝓴𝓮 𝓪 𝓭𝓲𝓯𝓯𝓮𝓻𝓮𝓷𝓬𝓮 𝓲𝓷 𝓽𝓱𝓲𝓼 𝔀𝓸𝓻𝓵𝓭: 𝓽𝓱𝓸𝓼𝓮 𝔀𝓱𝓸 𝓪𝓻𝓮 𝓪𝓯𝓻𝓪𝓲𝓭 𝓽𝓸 𝓽𝓻𝔂 𝓪𝓷𝓭 𝓽𝓱𝓸𝓼𝓮 𝔀𝓱𝓸 𝓪𝓻𝓮 𝓪𝓯𝓻𝓪𝓲𝓭 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓲𝓵𝓵 𝓼𝓾𝓬𝓬𝓮𝓮🤍 

میدونم اگه بگم شتر در خواب بیند پنبه دانه خورده میشمااا ولی حرفمو میزنم😅

اگه قبول شدی حتما تگم کن و کارنامه ات رو بذار ببینیم✌🏻

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بنظرم اگه میخوای قبول بشی که حتما میتونی توی نینی سایت بی خود نچرخ الان ۵ دقیقه وقت گذاشتی و این پیا ...

روزاگوشیم روبرنامست. فقط اخرشبایه تاپیک میذارم ومیرممم😂

دختری به اسم کاترین❤️‍🔥 که فقط خودش دوست داره 🔐وبرای انتقام میجنگه🧛🏻‍♀️🔪وبه هیچکس اعتمادنمیکنه😁(مخصوصاجنس مذکر👎🏿)+یه کنکوری تجربی بدبختم هست😂❤️‍ودرنهایت توصیه من به دختران سرزمینم: هرگززنیت خودرافدای نگاه هرزه ی مردان وابرووتعصب های بیخودخانواده نکنید! 🫀☠️
انشالا که موفق باشی خانومی🤍🤍

فدا