2777
2789
عنوان

نامزدم میگه بمیرممم نمیزارم موهاتو رنگ کنی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 88 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا شوهر من فقط رو بلندی موهام خساسه ب شدت ..بیشتر اوقات هم تو خونه موهامو بستم نمیدونم دلش ب چیش خوشه...دوس دارم کوتاه کنم تا گردنم نمیزارع ...خیلی ناراحت میشه اخرین بار بیست سانت کوتاه کرذم تا همین الان بغض میکنه برلشون ....ای خدااااا

اصلا قیافه منو اینجوری دوس داره  میگه دوس ندارم  زنونه شی  دخترونه قشنگ  چاقم ...

یعنی چی پس یباره بگو اون جا تو زندگی میکنه.تجدید نظر کن خب عزیزم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نامزدته یا همسرت؟؟؟ ی کم موهات کوتاه کن نامحسوس،نه زیاد که بدش بیاد، رنگم تا وقتی موهای سفید و نیومد ...

ببین قراره بیان خاستگاری 

همو از بچگی دوس داریم😢ولی واقعا این اخلاقش زنندس

اصلا قیافه منو اینجوری دوس داره  میگه دوس ندارم  زنونه شی  دخترونه قشنگ  چاقم ...

وااا این دیگه بهت داره دستور میده سخته زندگی با همچین پسری 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
نامزدى برا همينه ديگه كه ببينى  بشناسى اگر كسى مالك تو شد و به خودش اجازه داد به جاى تو در ...

والا ما اینجا میایم میگیم کسیو انتخاب کنید که شمارو همونجوری که هستید قبول کنید 

کاربرا فک میکنن منظورمون اینه که همسر شما حق داره اجازه نده شما حتی تغییراتی که دوس دارید رو انجام بدید 

کلا دوس دارن مالک داشته باشن

نامزدى برا همينه ديگه كه ببينى  بشناسى اگر كسى مالك تو شد و به خودش اجازه داد به جاى تو در ...

دیگه خیلیم شخصی نیس منم بمیرمم نمیذارم‌شوهرم‌شلوار کردی بپوشه😂😂

اگ‌برا بیرون رفتن و سر کار رفتن و سفر و درس و... اجازه نده اصلا کلمه اجازه رو یاد بگیره اون موقع اره ینی داره زیاده روی میکنه 

من خودم ظاهر برام مهمه و نظر میدم و شوهرمم گاهی هم تحمیل میکنیم😂😂😂😂

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
ببین قراره بیان خاستگاری  همو از بچگی دوس داریم😢ولی واقعا این اخلاقش زنندس

امروز برا رنگ موت تصمیم میگیره

فردا برای کار کردنت برای استقلالت برای……

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
2810