2777
2789
یکم دیگه تحمل کن  روزای خوبم میاد خطتو عوض کن  یکم بزن به در بیخیالی

كدوم روز خوش اخه من دگ ادم ميشم ؟

ديگه روحم درمان ميشه 

ديگه ميتونم به مردي فكر كنم حتي؟

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
گریه چرااا ببین چقد شانس داری ک الان فهمیدی به فدای سرت به حرف بقیم گوش نکن به فکر خودت باش دوباره ی ...

كدوم شانس بعد ٥سال زندگي كردن باهاش حقم اين بود؟

عمرم رفت به باد 

روحم كشته شد 

اعتمادم از بين رفت 

از همه مردا ميترسم

فكر نميكنم دگ بتونم باز ازدواج كنم (اونم با مرد پير يا زن طلاق داده و بچه دار 

از مرد مطلقه متنفرم چون همشون اه زنشون پشتشونه من مهريه رو ندادن حلال نكردم 

كلا از مرد مطلقه متنفرم 😔 چون حتما زنشون انقدر زجر داده كه راضي به جدا شدن شده )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی میاد که به این همه عذاب دادن خودت میخندی.مطمئن باش تقاصش رو پس میده

من دورم نديدم تا خالا كسي تقاص بده 

هر كي بدي كرده زندگيش بهتره متاسفانه

عزیزم تا یکبار با جدیت و قاطعانه جواب ندی بیخیال نمیشن خیلی رک بگو خداروشکر من که دارم جدا میشم و اص ...

😔اما خنجره تو قلبم

اتفاقا با خودت بگو، چقدر خوبه که دارم از یه عوضی جدا میشم ، راحت شدم

اينكه همه بفهمن اون منو نخواسته خيانت كرده داغون ميشم 

اعتماد به نفسم نابود ميشه 

فدای سرررت میدونم خیلی سخته باید همه چیو از اول بسازی ولی خواهشا غمبرک نزن 🫂تو چیزی از دست ندادی یه ادم هول هرزه ازت کم شده خوشحال باش که فهمیدی

ن طرز فکرت درست نیست انقد هستن مردایی که ادمن با شخصیتن برات دعا میکنم با یه ادم جدید و مناسب اشنا بشی ایشالا خوشبخت بشی🫂❤ یکم برای خودت وقت بزار یه مسافرت برو سال جدیدو با خوشحالی شروع کن یکم بیخیال باش ایشالا مشکلاتت حل بشه❤❤

(: Momento mori
اينكه همه بفهمن اون منو نخواسته خيانت كرده داغون ميشم  اعتماد به نفسم نابود ميشه

نشون میده که تو از دست یه آدم خائن و آنرمال داری نجات پیدا میکنی، تو یه آدم قوی هستی که به خاطر یه انتخاب اشتباه تا اخر عمرت یه گوشه عزا نمیگیری

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
😔اما خنجره تو قلبم

حق داری زخم زبون خیلی بده اما دهن مردم و آدم های سیاه دل و نمیشه بست پس تو به فکر خودت باش عزیزم ،خداروشکر کن که جای ابنکه اشتباهتو ادامه بدی داری خودتو نجات میدی از اون زندگی بهت قول میدم یه چند ماه دیگه به این روزات میخندی و تازه شیرینی تصمیم درستتو میچشی ...بهترین اتفاقات برات رقم بخوره دوست عزیز😘