2777
2789

خيابون مزاحم دختري شدن و بوق ميزدن سوارش كنن و …

من تا چند روز ديگه خطبه طلاقم جاري ميشه و تموم 

اما خستم دگ از اين حرفا چرا ولم نميكنن چقدر گريه كنم اخه بس نيست 

اين همه زجر و عذاب 

شايد اگه همون موقع بهم ميگفتن كه همچين چيزي ديدن من زودتر جدا شده بودم 

حالا كه بهم نگفتن الان دگ چرا ميگن بخدا هر روزم جهنمه ديگه خسته شدم انقدر گريه كردم هر دو چشمم عفونت بد كرده همش قطره استفاده ميكنم و دائم سر دردم 

هفته اي يكبار ميرم زير سرم چون هيچي نميتونم بخورم بالا ميارم 

انقدر دلگيرم از خدا كه خد نداره 

برا بختم 

برا شانسم 

برا اينكه اون تاوان نميده هر روز منتظر شنيدن خبر مرگش يا بدبختيشم شايد اروم بگيرم اما خدا هيچ  كاري  نميكنه 

خيلي به خودكشي فكر ميكنم (جلسات مشاوره هم ميرم بي فايدس 😪

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

گریه نکن عزیز دلم بیا بغلم کاش بعضیا لال میشدن 

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دورت بگردم تو مرحله سختی هستی الان به نظرم بهتره که خطت رو عوض کنی یه مدت از اشناها دور بشی یا حداقل واتس اپ و اینستات و تمام راه های ارتباطیت رو موقتا ببندی تا نتونن باهات ارتباط بگیرن و بهمت بریزن

گریه چرااا ببین چقد شانس داری ک الان فهمیدی به فدای سرت به حرف بقیم گوش نکن به فکر خودت باش دوباره یه ازدواج جدید رو شغلت تمرکز کن به خودت بیشتر برس یه جوری زندگی کن عذاب بکشه مردک😑چرا فکر میکنی دنیا به اخر رسیده اخه دختر خوب 

(: Momento mori
عزیزم خیلی سخته😔 فقط تحمل کن

چطوري الان ٤ماه كه تو اقدام و جدايي ام اما هر روزم جهنمي تره 

چرا خدا كاري نميكنه چرا چرا😭

عزیزم تا یکبار با جدیت و قاطعانه جواب ندی بیخیال نمیشن خیلی رک بگو خداروشکر من که دارم جدا میشم و اصلا کارای اون آقا به من ارتباطی نداره خدا کمکش کنه بعضیا بیمارهستن خوششون میاد دل بشکنن ولی وقتی بفهمن شما براتون دیگه مهم نیست بیخیال میشن پس فقط بیخیال باش و اصلا برات مهم نباشه همین ‌.

گریه نکن عزیز دلم بیا بغلم کاش بعضیا لال میشدن 

لال نميشن فقط نمك رو زخمم ميپاشن خودم ميدونم هرزس اما بسه دگ نميخوام فكر كنم نميخوام باز يادم بياد و جديد بشنوم 

چطوري الان ٤ماه كه تو اقدام و جدايي ام اما هر روزم جهنمي تره  چرا خدا كاري نميكنه چرا چرا😭

😔😔😔😔

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
دورت بگردم تو مرحله سختی هستی الان به نظرم بهتره که خطت رو عوض کنی یه مدت از اشناها دور بشی یا حداقل ...

خدا نكنه فعلا براي كاراي دادگاهم مجبورم روشن باشه اين چون همه كارامو وكيلم با اين خطه