2777
2789
مثلا اون زمان که کلیپس گنده ها مد بود بابام به خواهر سومیم میگفت تو چرا کلیپس نداری مث دوستات؟! کل ...

حالا چرا خاهر سومی فقط 

مهربانترین‌ روح‌ها‌ بیشترین‌ رنج‌ها را‌ میکشند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا چرا خاهر سومی فقط 

فقط سومی نداشت آخه

اهل تیپ نبود

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
فقط سومی نداشت آخه اهل تیپ نبود

یادش بخیر زمان کلیپیس رو کله همه ی سر دیگه بود😑🤣من اونموقه پنجم‌شیشم‌بودم میزاشتم چقد تباه بودم

مهربانترین‌ روح‌ها‌ بیشترین‌ رنج‌ها را‌ میکشند
یادش بخیر زمان کلیپیس رو کله همه ی سر دیگه بود😑🤣من اونموقه پنجم‌شیشم‌بودم میزاشتم چقد تباه بودم

فک کن بچه دبستانی😂

من اون زمان نامزد بودم

روز عقد ما خواهرم و دختر داییم رفته بودن آرایشگاه(مجرد بودن) آخرین نفر امدن حتی به محضر هم نرسیدن انقدر طول دادن

وقتی رسیدن خونه تو مراسم هر کدوم یه قابلمه رو سرشون بود🤣

فک کن به آرایشگر گفته بودن بزرگ تر کن پشت سرمون رو خیلی بزرگ😂

فیلمش هست وقتی میرقصن و فیلما رو میبینن فقط جیغ میزنن انقد نابود بودن

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸