2777
2789
عنوان

مامانا شما چقدر همسراتون در امر بچه داری کمکتون می کنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 30 پست
خوب سعی کن وقتی همسرت از سرکار میاد شما هم کاری نداشته باشی و وقتتون رو با بازی های دسته جمعی پر کنید هر چند کوتاه کم کم خودش عادت میکنه چطور با بچه سرگرم بشه و اونوقت شما خودت رو کنار بکش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی من برای حموم رفتن هم مشکل دارم باید با برنامه اون تنظیم شه چون اول مانیرو حمام میکنم بعد خودم یکی باید باشه که بچرو بگیره
مانی عشق مامان و باباش 7 اردیبهشت چشمای قشنگشو باز کرد
اخه سنبل جون منم کاری نداشته باشم یه جوری با بچه بازی میکنه که اشکشو در میاره بچه هم به من میچسبه یعنی دوباره همون وضعیت دلم می خواد یه کم رو مبل برا خودم دراز بکشم واقعا همش احساس خستگی می کنم
مانی عشق مامان و باباش 7 اردیبهشت چشمای قشنگشو باز کرد
خوب یه خورده مسولییت های بچه رو بده باباش مثلا حموم کردن پسر من تقریبا از 18 ماهگیش با باباش حموم میره مخصوصا از وقتی از شیر گرفتمش کلا دیگه با باباش میره یا مثلا خرابکاری میکنه خودتو مشغول کاری نشون بده که نمیتونی بچه رو تمیز کنی و از همسرت بخواه این کارو بکنه
عزیزم به نظر من کسی که ساعت 7-8 شب برسه خونه واقعا جنازه اس دور از جون واقعا ادم با اون حال حوصله بچه رو نداره اگر نگران این هستی که همسرت این دوران شیرین بچه رو خوب درک نمیکنه و بعد ا پشیمون میشه که بی خیال ولی اگر کمک بخوای وبرای راحت تر و ازاد تر شدن وقت خودت میگی یه صحبتی بکن باهاش
ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!
ما قرار گذاشته بودیم روزای تعطیل که همسری خونه بود بیشتر کارای بچه با اکن باشه مثل بازی کردن، حمام کردن، تمیز کردن بچه تنها کاری که شوهر من نمیتونه انجام بده غذا دادن به بچست
چند روز پیش پسرم که رفته بود دستشویی از همسرم خواستم که بره بشوره وقتی اومد بیرون گفت اه حالم بد شد ولی اتفاقا از اون روز سعی میکنم به بهانه های مختلف اینکارو رو دوشش بزارم بالاخره باید این بداومدنه و حال بدشدنه از بین بره