2777
2789
راستش همسر من توی امور خونه داری خیلی کمک میکنه ولی من دوست دارم که توی بچهداری مشارکت بیشتری داشته باشه مخصوصا الان که بچم داره کم کم 2 سالش میشه و همه چیو میفهمه ولی همه زندگیمون شده کار از این بابت خیلی ناراحتم
مانی عشق مامان و باباش 7 اردیبهشت چشمای قشنگشو باز کرد
کارش خیلی زیاده من درکش می کنم ولی مثلا ساعت 7 یا 8 که میاد خونه همش 1 یا 2 ساعت بیشتر وقت نداره با بچه وقت بگذرونه من بهش می گم من شام درست می کنم تو مانیو بگیر ولی می گه نه من خودم درست می کنم تحمل یه نق کوچیک بچرو نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا وقتی باهاش بازی می کنه میبینی یه جوری لج بچرو در میاره که میزنه زیر گریه فقط کار منو زیاد می کنه منم خودم شاغلم ظهر که بچرو از مهد میارم تازه کارم با اون شروع می شه واقعا خسته میشم و نیاز به کمک تو بچه داری دارم
اخه ما هیچ کدوم از خانواده هامون اینجا نیستن اینه که بعضی وقتا واقعا دلم می خواد یکی بچرو بگیره من به کار شخصیم برسم
خب این خیلی خوبه نمیگم اصلا بازی نمی کنه ولی من توقع دارم مثلا ساعت 7 میاد 1 ساعتو با بچش وقت بگذرونه اخه بچه من ساعت 9 یا 9.5 می خوابه
من که شوهرم هم تو کار خونه کمکم می کنه هم تو بچه داری.من مامانم اصلا اصلا کمکی بهم نکرد،تو تمام مشکلاتم منو تنها گذاشت...ولی به ازاش شوهرم همه جوره باهام همکاری می کنه، خدا گر ز حکمت ببندد دری،به رحمت گشاید در دیگری
دیر اومدنش یه شب دو شب نیست که من بگم امشب خستست بهش گیر ندم هر روز میگه امروز زود میام بازم دیر میشه بخدا دیگه این سن بچه و شیرین کاریاش که تکرار نمی شه