2777
2789
عنوان

سه ماه تا کنکور مونده (تجربی۱۴۰۱)😬

1611 بازدید | 13 پست

درسمو دارم هر جوری هست میخونم ولی خیلی کند شدم موندم باید چیکار کنم؟ خونوادمم جایی نمیبرن منو که حال و هوام عوض بشه، مسافرت هم نمیرن که حداقل تنها باشم بشه بهتر تمرکز کرد چون خونمونم همچین اوضاعش سکوت نیس، اتفاقا پنجشنبه هم  دلم نبود ولی خونه عمم رفتم دو تا پسرشم بودن هرکدومشون یه تیکه مینداختن جلوی جمع (از سر تحقیر) دلم میخواست فحششون بدم اصلا اعصاب نمونده بود برگشتم تو ماشین تو راه خونه و تو خوده خونه تا ساعت فکر کنم ۱/۵ شب یه دل سیر گریه کردم. ارتباطمو با کل دوستام قطع کردم یه نفرم تو مخاطبینم نیس باهاش چت کنم، به مرحله ای رسیدم دوست دارم همین الان بمیرم ولی حتی دیگه یه کلمه هم نخونم. هر روز و هر شبم شده گریه و دعا و التماس اینکه خدایا قبولم کن باید قبول شم باااید. هرچی نزدیک تر کنکور میشیم بدجوری استرس به جونم افتاده اگه قبول نشم یا حتی پرستاری هم بیارم (هرچند میرم) زحماتم به باد بره من دارم واسه دندون و پزشکی میخونم و فقط امید دارم. باید چه گلی به سر بگیرم؟؟ برنامه هم دارم. هی توجه نمیکنم میگم الان اسفنده الان عیده الان فلانه نباید جا بزنم. امکانات زیادی هم ندارم منطقه سه هم بودم پشت کنکوری هم هستم و واقعا به شدت زده شدم از کنکور، امسال هرچی بشه میرم. دیر هم شروع کردم از دی بود ولی خیلی وقفه میفتاد اولش، تازه هنوزم تموم نکردم کامل. دارم دیونه میشم. یعنی اگه میترسم حتی پرستاری قبول نشم مامان بابام ازم قطع امید میکنن، اونقدر پارسال احمق بودم تو همین موقع ها خودم نمیخوندم الان هیچ کسی بهم امید نداره که میتونم، الان دارن همه مسخرم میکنن. از درگاه خدا التماس میکنم یا قبولم کنه یا قرار نیس قبول بشم بزنه جونمو بگیره خودش که دیگه حقارت نکشم احساس میکنم یه نون خور اضافی ام. زندگیم مثل یه زندگیه حیوانی شده از خودم متنفرم فقط میخوام بگذره کسایی که اگه چیزی قبول شدیم همینجوری شدین؟ چجوری کنار اومدین؟ من باید تعطیلات بزارم؟ حاضرم بیست چاری بخونم غذا هم نخورم از همه چیم که زدم و فروختم که پول جور کنم واسه کنکورم الآنم از همه چیم حاضرم بزنم فقط خدا قبولم کنم. به حدی رسیدم که بعد قبول نشدنم فقط مرگ حالمو خوب میکنه که بعدشو نبینم 😭💔تو رو خدا شما هم دعا کنید. یکی از یه گوشه دنیا که هیچ کسو نداره. و خیلی دلم پر تر از این حرفاست. ایشالا هرکی میخونه هرکی داره جون میکنه باید یک چیزی بشه دلم میخواد هرکس با پارتی و سهمیه و صندلی میاد جلو حق بقیه رو ضایع می‌کنه بره به......😔💔فقط از خدا میخوام منم باید قبول شم. کارنامم هرچی بشه بعد اعلام نتایج میزارم همینجا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهت افتخار میکنم که تلاش میکنی💜متنتو دیدم از خودم خجالت کشیدم که درس نمیخونم.مطمئن باش تویی که حتی با وجود حال بدت داری درس میخونی نتیجه اش رو میگیری❤

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
از قانون جدب استفاده کن‌درمورد قانون جذب بزن تو نت بخون دوره های آقای شریفی خیلیا باهاش دانشگا جذب ...

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://virgool.io/%40m_33173869/%25D8%25AE%25D8%25B1%25D8%25A7%25D9%2581%25D8%25A7%25D8%25AA-%25D9%2582%25D8%25A7%25D9%2586%25D9%2588%25D9%2586-%25D8%25AC%25D8%25B0%25D8%25A8-%25D8%25AF%25D8%25B1%25D9%2588%25D8%25BA%25DB%258C-%25D8%25A8%25D9%2587-%25D9%2586%25D8%25A7%25D9%2585-%25D9%2582%25D8%25A7%25D9%2586%25D9%2588%25D9%2586-%25D8%25AC%25D8%25B0%25D8%25A8-ou4ts05svh6z&ved=2ahUKEwiymLqt38P2AhU8hP0HHUEBBggQFnoECE0QAQ&usg=AOvVaw2p6haf9bTAsq6IpVfQVi5y

این سایت رو بخونید

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://virgool.io/%40m_33173869/%2 ...

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://virgool.io/@m_33173869/%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%BA%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8-ou4ts05svh6z&ved=2ahUKEwiymLqt38P2AhU8hP0HHUEBBggQFnoECE0QAQ&usg=AOvVaw2p6haf9bTAsq6IpVfQVi5y

اميدتو از دست نده منم از فردا برنامه ريختم بدون ي كلمه درس خوندن منطقه س هم هستم براي٥هزار

مرسی انشالله 🥺💚 ولی یه نصیحت کوچولو حتی شده یک صفحه همین الان بخون ولی فردا نزارش. من از مهر هرروز قرار بود از فردا بخونم تا اینکه تو ۲۷ مهر نقطه عطف من اونجا استارت خورد ولی به قددررریییی وقفه میفتاد که دیگه استارت اصلیم تو دی شروع شد همون موقع هم کند پیش میرفتم ولی بهمن به بعد بهتر شد. الان فردا و شنبه و ساعت رند بشه که هیچی حتی یه لحظشم نباید از دست بدی. من خودم شروعم ساعت ۱ شب بود.

اینو بدون که یکی اون بالا هست که تک تک تلاش هاتو داره میبینه و مطمعن باش که بی جواب نمیذارتشون. ایمان داشته باش. اگر واقعا داری تمامِ خودتو میذاری پای درست، مطمعن باش که نتیجه میگیری. موفق باشی عزیزدلم💛

مگه خدا تطمئن القلوب نیس؟ منم یجورایی می توان درکت میکنم خیلی، کنکور رد کردی و رتبه آوردی بعدش یه چیزی باید باشه، یعنی بعدش دیگه سعادتمند شدیم، نه. یه چیزی که پایه ای اساس و بنیان باشه، و پاسخ این نیاز خداست.. می‌خوام ازت بیشتر با خدا حرف بزنی بیشتر تو امور زندگی یاد خدا باشی مثل یه دوست همیشگی باهاش هی حرف بزن هی حرف بزن، یجاهایی یه نشونه هایی بهت میده که میشن دلگرمی و قرص میشه دلت یجاهایی معجزه می‌کنه که ببینیش تو زندگیت تا آرامش بگیری، کنکور چند ماه دیگس ولی خدا آلان اینجاس امروز اینجاست.. امروز را با خدا می‌سازیم با خدا حرف می‌زنیم سپری می‌کنیم و مطمئنا در تک تک فردا هایم خدا نشسته، دوستم در تک تک فردا هایت خدا نشسته...همه ی علم روانشناسی و بهتر زیستن به این میرسه که در حال و با آرامش خیال لذت ببری و این آرامش بهترینش پایدارترین و درست ترینش از خداست که منشأ همه آرامش هاست... یادمان باشد خدا بیشتر از خودمان مراقبت و نگرانمان است....برایت رتبه ی برتر را دعا میکنم تو اشرف مخلوقاتی تو بنده و مرد خدایی نه بنده و مرد کنکور..

سلام. من ی تاپیک زدم قراره هر شب ساعت 10 تا 11 هر کسی بیاد بگه اون روز رو چجوری گذرونده و چقدر به هدفش نزدیک شده و ی گزارش کار کلی بده و ی جورایی بهم انگیزه بدیم. اگه دوست داشتی تو هم شرکت کن. با هم پیش ببریم این تایم باقی مونده رو