یه بچه ۲۰ ماهه و یه بچه ۲ ماه دارم دیروز دوماهرو واکسن زدم تو شهر غریبم کمک دستی ندارم به شوهرم گفتم زودتر بیا خونه تنهایی نمیشه مادر شوهرمم گفت شوهرتو میخادچیکار تنهایی میتونی در بامادر شوهرم یه طبقه فاصله داریم نمیاد کمکم کنه بگه این نه خاهر نه مادر کسیرو تو این شهر نداره رفته برا خودش همش خونه مردمه شوهرشم خونه نیس رفته برا کار چقد من بدبختم
ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
جلو چش مادرشوهرم گفتم به شوهرم که مادرشوهرم بفهمه دست تنهام بگه من میام گفت نمیخاد☹😐
خواهر منم طبقه بالا مادر شوهرشه،اصلا کمکش نمیکنه اصلا اصلا شوهرشم دایم پیش مامانش ایناس فقط دلم برا خواهرم میسوزه که واقعا تنها تنها داره یه بچه بزرگ میکنه