2777
2789

سر صبحی شوهرم روسرم قال قال که من دلم میخاد اش رشته میخاد بچه هارو بیدار کرد در عوضی که منو دخترم هر روز ناهار دوتا تخم مرغ میخوریم با نونو بس از بس بی پولی و بیماشینی کشیدیم که خودشم دلش پر میشه از وضیت خودش قبلا پول جم میکردم میبرد به باد میداد الان میخام باز جم کنم از دهن خودمون بگیریم برا جمع کردن بعدش پدر شوهرم بلند میشه میگه پسر من کار میکنه شماها میخورین به باد میدین انقد دستو بالش تنگ بوده لب تاپ منو فروخته برا کرایه مغازش و ودیعه دیگه نمیدونم چرا شاهانه زندگی میکنه هر هفته اش رشته میخوره وسایلاش گرونه خب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوب خودش میخره سختیشو میکشه درست میکردی واقعا اینجور چیزارو میشنوم دوس دارم کل مسئولین ایرانو ...

بخدا اون سختی نمیکشه ما سختی میکشیم ما بی پولی میکشیم ما بی ماشینی میکشیم به اون باشه هر چی در میاره میخوره

عزیزم خوب خودش میخره سختیشو میکشه درست میکردی واقعا اینجور چیزارو میشنوم دوس دارم کل مسئولین ایرانو ...

خب چیکار کنیم اینجوری باید بتونیم یه پراید قراضه هم بخریم باید نون و اب نخوریم

به تو نه به همه باشه تیر بارون میکنن مام همه دیگه به تنگ اومدن از دستشون

تو نمیدونی وسایلاش چقد گرونه گلم 

از نخودو لوبیا هرکدوم ی مشت بزار نصفه بسته رشته و .....

نمیخواد ک ی پاتیل درست کنی ی قابلمه کوچولو بزار براش

حالا مادرشوهر منو مامانم انقد بهم عدس لوبیا نخود سبزی گندم جو.... میدن من قدر نمیدونم میگم اینا ب چ درد میخورن