2777
2789

اگه میشه کمکم کنید چن بار با ناخن گیر در اوردم تا حدودی ولی وقتی رشد میکنه باز میره تو گوشت .چرک هم کرده جایی میخوره خیلی درد میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑برو دکتر خب  

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

منم اینجوری بودم 

خیلی دردش وحشتناکه 

دردشو تحمل کردم تا بلند شد فقط نوکشو کوتاه میکنم تا ته کوتاه نمیکنم که دوباره بره تو گوشت

من و خواهرم از یه کاربری استفاده میکنیم  تنتون سالم دلتون شاد🌸❤

میخوام برم پدیکور گفت برات درستش میکنم

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚