بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به لطف دانشگاه و درساش تو هفته شاید ۳.۴ شب بخابم شبا اون وقتاییم که بخابم ۵ باید بیدار شم حاضر شم و صبحانه بخورم و ناهارمو درست کنم تا راه بیوفتم با ترافیک و اینا ۸ برسم
۶و نیم تا ۸ و نیم... بستگی داره چقدر کار داشته باشم
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانموقتی چشمباز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
منم تا چند وقت پیش تا لنگ ظهر میخابیدم.شبم خیلی دیر خوابم میبرد.الان میرم سرکار و ۷ صبح بیدار میشم.اولش سخت بود.الان خود ب خود اون ساعت بیدارم.حتی روزای تعطیل ک تصمیم میگیرم بخوابم😑