2777
2789

من باید ژله درست کنم و ظرف ژله ندارم نمیدونم تو چی درستش کنم برا ۳۰ تا بچه

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیوان یکبار مصرف 

گوشه پلاستیک فزیزر شکل توت فرنگی

اگه منو توتاپیکی دیدین ریپ بزنین و بگین برو سر درست کنکور دارم این امضارو ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ دارم میذاره ساعت ۱۹:۵۹دقیقه... به هدفم میرسم و موفق میشم لطفا برام صلوات بدین قراره نیام سایت تا ۹تیر خدانگهدار تیکرمم تیکر کنکوره  
لیوان یکبار مصرف  گوشه پلاستیک فزیزر شکل توت فرنگی

الان ژله هارو خریدیم برگشتیم نمیدونم شوهرم گوش میده بره لیوان یک بار مصرف بخره یا نه

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
الان که دیره از پلاستیک فروشی باید از این ظرفیت تک‌نفره بگیری 

رفتم بسته بود دیگه فردا دیره باید امشب درست کنم

توی اینترنت سرچ کن ژله بستنی رولتی و درستش کن اون ظرف نمیخواد و راحت درست میشه 

بدون بستنی هم میشه فقط دو رنگ ژله بریز که قشنگ بشه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

ژله رولی درست کن یا تو قالب بزرگ مستطیل بعد برش بزن

فقط میتونم تو قالب بزرگ درست کنم تو پیش دبستانی معلما خودشون تقسیم کنن بین بچه ها

توی اینترنت سرچ کن ژله بستنی رولتی و درستش کن اون ظرف نمیخواد و راحت درست میشه  بدون بستنی هم ...

میترسم برام رول نشه خرابش کنم