2777
2789

(قطره ضدشپش کیمیا)

🌹رفع قطعی شپش و رشک فقط با یکبار استفاده🌹

کاملاً گیاهی و بدون خطر و بدون عوارض ...تضمینی

محدودیت سنی نداره و قابل استفاده برای همه افراد

➕تنها با یکبار استفاده شپش ها از بین می‌روند و تخم شپش خشک و پوچ میشود.

➕روی سر هر نفر به ریشه مو به هر طرف راست و چپ و پشت سر و بالای سر  4 قطره میزنین.

➕شستن لازم نیست..بستن سر با نایلون لازم نیست...مالش مو برای رساندن دارو به کل مو لازم نیست ...پاکسازی محیط و لباس و ملحفه نیاز نیست.کوتاه کردن مو نیاز نیست.

➕همینکه به چند نقطه سر زدین شپش و تخم شپش هارو از بین‌میبره.

➕تخم شپشها پوچ و خشک میشن و دیگه تبدیل به شپش زنده نمیشن.بعد از چندبار حمام کردن اون ظاهر تخم شپشها هم خودش میریزن.

➕محتوی هر ظرف قطره برای 5 الی 6 نفر کافیه.

علاوه بر درمان تا یک الی دو ماه موهای فرد استفاده کننده را واکسینه میکند.

لینک پیجم در اینستاگرام

https://instagram.com/yas_beauty.99?utm_medium=copy_link

اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام :   yas_beauty.99

کیمیا قبلا حرمت داشت🙂

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781
کیمیا قبلا حرمت داشت🙂

مگه الان بی حرمته؟

اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام :   yas_beauty.99

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید