2777
2789
عنوان

خییلی دلم گرفته.به خودم شک کردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 33 پست
نمیخرن تو بازار. دوستم تو همین کاره.تلزه پارچه هاش چاپی نیست  از منم گرونتر میده.سرش شلوغه. ...

خب اون چیکار میکنه مشتری جذب میکنه تو اگ همون کارو کن 

تنها تر از سکوتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو پیج بزن اینستا 

خیلییییییی قشنگن کارات

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
بخدا زدم2000 تا فالور دارم.تا حالا یه پتو هم نفروختم. اخه چرا؟😕

تبلیغ هم میکنی؟

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
پیج اینستا بزن برو یه مغازه بزن اینجوری بهتر میخرن واقعا قشنگن توکل بخدا ناامید نشو

پیج دارم گلم.کل پولمو دادم چرخ صنعتی خریدم تا کارام تمیز بشه.ولی دریغ از یه مشتری.

میترسم مغازه بزنم کسی نخره دوباره ضرر

پیجتو بده

2810