2777
2789
عنوان

بورسیه قلم چی

223 بازدید | 7 پست

سلام من امروز صبح فرم بورسیه قلم چی رو پر کردم بعد ظهر زنگ زدن بهم گفتن از تهران زنگ زدم بعد گفت  ازدواج کردی گفتم بله گفت چند سال من گفتم ۹۷ عقد کردم ۹۸ عروسی بعد قطع کرد چی شد اخرش یعنی بورسیه شدم یا نه چرا هیچی نگفت بعدش 😐

🤦🏻‍♀️جر

ی دفعه دیکه بهشون بزنگ

چنسالته؟

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوباره باید پیگیری کنی

ولی یک بار از یکی از دانش اموزانم شنیدم به علت تاهل بورسیه اش نکردن🥺

🎆تدریس زبان انگلیسی به صورت انلاین🎆برگزاری کلاس های انگلیسی ویژه خردسالان،کنکور ( تدریس ویژه) ،مهاجرت،مسافرت،امادگی جهت ازمون های تافل و ایلتس🏫(با ۸ سال سابقه تدریس در معتبرترین اموزشگاه ها و موسسات زبان انگلیسی) در دوران کودکی ارزوم این بود که مدرس زبان انگلیسی بشم خداروشکر به این ارزوم رسیدم😋در حال حاضر ارزوم مربی ورزش شدن هست..برای رسیدن به این هدفم تلاش زیادی کردم و مطمئنم که روزی مربی ورزش هم میشم😎😍