چخبره هنوز نه به داره نه به بار همه عزا گرفتن دیروز نصف تاپیکا صیانت بود گفتم بابا هروقت مجلس درست ...
اون طرح چیه میشه بگین ازش هیچ نمیدونم
اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔ تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم. خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=227813155]طرحیه که نابود میشیم گوگل و اینستا و یوتیوب و شبکه خارجی از دور خارج میشه باید از شاد استفاده کنی.[/QUO
بله اطلاع دارم همی چی پرپر😏
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
فکمیکنن قراره اینستا و اینترنت جهانی ایران و اینا قطع بشه درصورتی که اصلا امکان همچین چیزی نیست
کلا معلوم نیست دقیق چیه
بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همهرو خانوم فرض میکنم❌❌❌
دیروز اونهمه عزا گرفته بودن پرسیدم اصن صیانت چیه همه فقط میگفتن یعنی میشیم کره شمالی😕
بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همهرو خانوم فرض میکنم❌❌❌
والا هیچکی نمیدونه فقط یچیز سربسته شنیدن فکمیکنن قراره اینستا و اینترنت جهانی ایران و اینا ...
وا برا چی میخوان این جوری کنن
اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔ تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم. خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨
باورکن انقدر مردم ما از اینکه با صیانت بشن کره شمالی میترسن خود کرهشمالیا نمیدونن چقدر ترسناکن😂
دیروز اونهمه عزا گرفته بودن پرسیدم اصن صیانت چیه همه فقط میگفتن یعنی میشیم کره شمالی😕
نی نی سایتم چی میشه پس 😩😩🥲😣😣
تنها دل خوشیمون اینجاس اینم میخوان قطع کنن
اصن تو بندهای اجرای صیانت قطع اینترنت و اینستا و شبکه های محازی خارجی نبود معلوم نی دقیقا چیه
هرچی هم هست کلا لغو شد